Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Andrei Hrebenciuc: Elena Basescu nu este superficiala. E perceputa gresit!

Este un crai de Dorobanti atipic. A ramas cu picioarele pe pamant, are o cariera ca asistent universitar la ASE, bate cluburile doar o data pe saptamana si vorbeste frumos despre fostele iubite. Andrei Hrebenciuc nu are nimic din caracteristicile „divilor" care impanzesc cafenelele de lux.


Nu m-a afectat in niciun sens negativ. Nu regret nimic din ce am facut in viata. A fost o poveste foarte frumoasa", a declarat fiului politicianului Viorel Hrebenciuc pentru Ok.

In plus, Andrei o apara pe fosta lui iubita, luata in colimator de presa din cauza greselilor de exprimare. „Aici consider ca perceptia asupra ei este gresita. Eu zic ca acele greseli nu o reprezinta. Drama e ca a facut greselile astea cand a intrat in politica. Daca le facea dupa 10 ani de peceptie publica deja formata, n-o mai afectau. Le-a facut la inceput si s-a incetatenit o idee despre ea care e greu de schimbat. Nu cred ca o caracterizeaza. Nu stiu ce simte ea, dar e vorba de o proiectie eronata, pe care o duce dupa ea ca o piatra de moara".

Desi nu vrea sa marturiseasca adevaratul motiv al despartirii si in ciuda faptului ca nu mai vorbeste deloc cu fiica presedintelui Romaniei, Andrei recunoaste, tot in avantajul Elenei: „N-am avut niciodata relatii cu femei superficiale".

Dar realitatea il contrazice, din pacate. In plina criza, cand pensionarilor si bugetarilor li se taie din banii pe care ar trebui sa ii primeasca, EBa, ca un politician adevarat, sfideaza oamenii mergand la saloane de cosmetica scumpe. La urma urmei, criza e doar pentru unii!

Foto: OK

Recomandari