Angelina Jolie nu vrea cariere în cinematografie pentru copiii săi: "Sper că vor face altceva mai întâi"

 

 Actrița Angelina Jolie nu își dorește pentru cei șase copii ai săi cariere în cinematografie, a declarat recent vedeta într-un interviu pentru Today Show, scrie UPI.com.

''Sper că nu vor vrea să joace în filme. Am spus mereu că, dacă ei vor dori să se facă actori, atunci sper totuși că vor face altceva mai întâi și apoi actorie'', a declarat Angelina Jolie, care are împreună cu Brad Pitt șase copii, dintre care trei naturali și trei adoptați — băieții Maddox, Pax, Knox, Shiloh și fetele — Zahara și Vivienne.

Angelina Jolie și Brad Pitt l-au implicat pe fiul lor Maddox, ca asistent de producție, în filmul lor ''By the Sea''. ''Vrem să facem lucrurile ca și cum ar fi o afacere în familie și să-i avem pe copii alergând prin platou și în jurul platoului de filmare, a spus actorul la premiera acestui film.

Angelina Jolie și Maddox lucrează la adaptarea poveștii ''First They Killed My Father'', filmările având loc în țara natală a lui Maddox, Cambodgia.

Jolie a spus despre copiii săi că nu vor cu adevărat să fie actori atunci când a confirmat, luna aceasta, implicarea lor în filmul de animație ''Kong Fu Panda 3'', care va avea premiera vineri în cinematografele din SUA. Jolie a confirmat deja că se va implica și în următoarele filme ''Salt'' și ''Maleficent''.

Citește și Cel mai iubit cuplu din lume „îşi mută casa”. Angelina Jolie şi Brad Pitt vor să fie mai aproape de REFUGIAŢI


Actrița și producătoarea Angelina Jolie este fiica actorilor Jon Voight și Marcheline Bertrand, ea debutând în cinematografie la 7 ani, cu rolul din filmul Lookin to Get Out (1982).

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe