Live acumFilm: Maleficent
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Anunț de ultimă oră! Un jurat de la X Factor și-a dat demisia: ”Show-ul are nevoie de o schimbare și sunt gata să plec!”

Noul sezon al show-ului de talente ”X Factor”, ediția din Marea Britanie, aduce schimbări uriașe, întrucât unul dintre jurați a decis să-și dea demisia.


Noul sezon al show-ului de talente ”X Factor”, ediția din Marea Britanie, aduce schimbări uriașe, întrucât unul dintre jurați a decis să-și dea demisia.

Este vorba despre Louis Walsh, cel mai vechi jurat al ”X Factor” UK, omul care a stat în spatele unora dintre cele mai cunoscute trupe din istoria muzicii pop, ”Westlife” şi ”Boyzone”.

În vârstă de 65 de ani, acesta a mărturisit că a decis să plece din echipa ”X Factor”: ”Am avut 13 ani fantastici la ”X Factor”, dar show-ul are nevoie de o schimbare și sunt gata să plec.”, a spus acesta, conform Daily Maily.

Louis Walsh are o experienţă de peste 30 de ani în muzică, fiind considerat regele necontestat al scenei pop irlandeze. Originar din Kiltimagh, Irlanda, născut pe 5 august 1952, Walsh fost impresarul lui Johnny Logan, Boyzone şi Westlife, trei dintre cele mai de succes nume pop irlandeze din ultimele decenii. În 2004, a început o carieră alternativă în televiziune ca jurat X Factor.

Seria de succese a lui Walsh în industria muzicală a început odată cu descoperirea artistului Johnny Logan. Fiind convins de potenţialul său, managerul irlandez a insistat ca Logan să participe la concursul Eurovision. Rezultatul a fost unul spectaculos, tânărul artist câştigând cea de-a XXV-a ediţie Eurovision, în 1980.

Recomandari