Anunțul cutremurător al dimineții. Lumea actorilor e în doliu. A murit Salami Sam! Avea doar 36 de ani și s-a stins în somn

 
+3 click pentru
galerie

Figura sa a devenit cunoscută în Statele Unite ale Americii după ce a fost distribuit într-unul dintre cele mai cunoscute filme dedicate adolescenților din anii 90, „Categoria Grea” și care are ca subiect o tabără dedicată copiilor supra-ponderali, unde se petrec nenumărate nebunii.

Joseph Wayne Miller i-a dat viață personajului Salami Sam, iar în scurt timp a devenit foarte faimos peste Ocean. Din păcate, cei care l-au văzut în celebrul film au primit o veste tragică. La doar 36 de ani, Joseph a murit la locuința sa din Chicago. 

Cea care a anunțat trecerea în neființă a actorului a fost chiar mama sa, care a oferit și detalii despre modul în care bărbatul a murit. Se pare că acesta a decedat în somn, fără a suferi de mari probleme medicale. Medicii încearcă să descopere cauza morții, singura explicație plauzibilă fiind, în acest moment, apneea de care suferea de mai multă vreme.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe