Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Are milioane de dolari în cont, dar nu fuge de munca de jos. Sarah Jessica Parker face treaba vânzătorilor în propriul magazin

Sarah Jessica Parker este una dintre cele mai iubite și bogate actrițe de la Hollywood.

Sarah Jessica Parker este una dintre cele mai iubite și bogate actrițe de la Hollywood

Hepta.ro

Vedeta are în conturi peste 200 milioane de dolari, însă nu ezită să-și susțină angajații de fiecare dată când e nevoie de o mână de ajutor.

Recent, Sarah Jessica Parker a fost fotografiată de paparazzi în timp ce ajuta un grup de adolescente să-și aleagă pantofi din colecția pusă la dispoziție de magazinul său.

Îmbrăcată într-o bluză gri, cu decolteu lacrimă și jeans cu talie medie, vedeta și-a dat silința pentru a le impresiona pe tinere cliente. Imaginile o arată stâng în genunchi, cu încălțările în mână, semn că își ia munca în serios.

Citește și: Cupluri celebre care dorm în paturi separate. Donald și Melania Trump nu sunt singurii

De asemenea, ea a dat dovadă de răbdare și, în tot timpul cât grupul de fete a stat în locație, a fost foarte prietenoasă și a încercat să le ajute.

Deși purta cizme cu toc înalt, care s-ar fi putut dovedi prea incomode, Sarah Jessica Parker le-a sprijinit pe tinere să se încalțe.

La final, cele trei fete au ales câte o pereche de încălțăminte și actrița a fost foarte mândră de jobul făcut.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea capturile realizate de către paparazzi.

Sarah Jessica Parker, apariție de senzație la plajă

Actrița, în vârstă de 55 de ani, surprinde prin felul în care arată. În urmă cu câteva săptămâni, ea a fost pozată într-un costum de baie negru dintr-o singură piesă.

În ciuda faptului că arată spectaculos, Sarah Jessica Parker nu a dorit să se expună complet și a preferat să își acopere trupul cu ajutorul unui prosop de plajă.

Citește și: Sarah Jessica Parker apariție de senzație! Detaliul vestimentar care pornește o nouă tendință

Chiar și așa, bustul, abdomenul și brațele frumos conturate dezvăluie faptul că vedeta acordă o atenție deosebită modului în care arată.

Accesează GALERIA FOTO pentru a vedea cum arată Sarah Jessica Parker în costum de baie.

Recomandari