Betty Blue, poză nemachiată. Cum arată artista atunci când renunță la trucurile de înfrumusețare

Betty Blue este o prezență constantă pe rețelele de socializare și le oferă mereu fanilor imagini din intimitatea casei sale.

Betty Blue este una dintre cele mai frumoase artiste din România

Instagram

Recent, artista a publicat pe contul de Instagram o imagine în care apare complet nemachiată, iar cei care o urmăresc au fost extrem de încântați de frumusețea naturală a tinerei.

Artista a făcut publică imaginea, din intimitatea dormitorului, semn că se simte bine în pielea ei și că acasă are parte de liniștea de care are nevoie pentru a arăta mereu bine atunci când apare în fața fanilor.

Complimentele au venit imediat. Fanii i-au scris că este extrem de frumoasă, că îi trimit îmbrățișări virtuale și că este la fel de frumoasă precum mama sa.

"Frumusețe pură" sau "perfectă" au fost numai câteva dintre cuvintele pe care fanii le-au scris în secțiunea de comentarii.

Citește și: Betty Salam se mândrește pe rețelele de socializare cu baiețelul ei. Cât de mare și frumos e MatthiasBetty Blue are familia perfectă

Betty Blue este o mămică împlinită, iar ori de câte ori are ocazia publică imagini și cu băiețelul ei, micuțul Matthias. La doar doi anișori, băiețelul face furori în mediul online cu fotografiile sale drăgălașe, alături de cei doi părinți ai lui.Citește și: Betty Blue, cu abdomenul la vedere într-un top alb și decupat. Imaginea care i-a impresionat pe fanii ei

Pentru că ea a avut parte de o copilărie grea, mai ales atunci când mama sa a murit, Betty vrea să-i ofere micuțul ei momente frumoase și să nu îi lipsească nimic.

"Eu nu mă rog la Dumnezeu, mă rog la mama mea. Când eram mult mai mică, atunci când s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama, a trebuit să mă descurc singură. Nu m-a ajutat nimeni în perioada aia, ci doar eu singură. Tatăl meu era plecat, dar faptul că stăteam cu familia mea nu mă ajuta prea mult, pentru că nimeni nu o poate înlocui pe mama", a spus Betty în trecut pentru revista Viva.

În prezent, Betty trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături Cătălin Vișănescu, iar cei doi au spus de mai multe ori că își mai doresc încă un copil.


Ultimele știri