Căutare Live

Romee Strijd a dezvăluit că a născut, după o relație de 10 ani. A reușit cu greu să rămână însărcinată

Romee Strijd, faimosul model Victoria’s Secret, în vârstă de 25 de ani, a dezvăluit că a devenit mamă.

Blonda din showbiz care a dezvăluit că a născut, după o relație de 10 ani. Romee Strijd a reușit cu greu să rămână însărcinată

profimedia

Romee a născut de curând o fetiță pe nume Mint, întâmpinând venirea pe lume a primul ei copil alături de soțul ei, Laurens van Leeuwen.

Laurens, în vârstă de 29 de ani, a postat o fotgrafie cu frumoasa lui soție și fiica lor, declarându-se un tătic mândru și fericit. Mint este primul copil al cuplului, Laurens și Romee fiind împreună de 10 ani. Cei doi s-au confruntat cu probleme de fertilitate mult timp și în luna mai au anunțat că în sfărșit vor deveni părinți.

Romee Strijd și dorința ei de a deveni mamă

Romee Strijd este un model de origine olandeză și a devenit Victoria's Secret Angel încă din 2015. Ea a defilat pentru acest brand începând cu 2014, iar de-a lungul carierei sale a lucrat pentru branduri faimoase precum Alexander McQueen, Michael Kors și H&M. De asemenea, ea a apărut în publicații de fashion precum Elle, Vogue și Harper's Bazaar.

Cariera sa de fotomodel a început la vârsta de 15 ani, având oportunitatea să lucreze timp de doi ani în Milano, Paris și New York pentru branduri renumite ca Burberry, Louis Vuitton și Prada.

Pentru mult timp, frumosul cuplu s-a luptat să își întemeieze o familie, dorindu-și foarte multă un copil. Romee a fost diagnosticată cu sindromul ovarelor polichistice și s-a străduit ani de-a rândul să rămână însărcinată.

“Suntem atât de recunoscători să anunțăm că urmează să devenim părinți. Și nu îmi vine să cred că spun asta, pentru că întotdeauna am crezut că acest lucru nu va fi posibil pentru noi. Dar iată că se poate. Și abia aștept să vă iau și pe voi în această călătorie a noastră”, a spus Romee într-un video pe care l-a postat pe YouTube, alături de soțul ei.

Romee le-a povestit pe atunci fanilor săi că motivul pentru care s-a luptat cu acest sinndrom a fost din cauza stresului la care corpul ei a fost supus mereu, încă de la o vârstă fragedă. Ea a călătorit mult, făcea sport zilnic și avea numeroase restricții alimentare datorită meseriei pe care și-a ales-o. De aceea, corpul ei a suferit modificări și nu era pregătit pentru o posibilă sarcină. Pentru a se regla, ea a ales să nu mai urmeze nicio dietă și să adopte un stil de viață mai relaxat.

Frumoasa Romee a continuat să facă mișcare deși era însărcinată, pentru a se menține în formă. Cu o siluetă de invidiat, ea a reușit să facă sport, atât cât îi permitea sarcina. Supermodelul nu s-a forțat foarte tare, dar a spus că dorește să continue să fie activă deși se pregătea să devină mămică.

Ghicește vedeta din imagine! Este una dintre cele mai mari artiste ale României, care impresioneză la orice apariție... Primele fotografii cu Lidia Buble din vacanță. În ce ipostaze a fost surprinsă vedeta...
Parteneri
Horoscopul săptămânii 27 iunie – 2 iulie 2022. Descoperă ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie
Catine.ro
Emisiune oferită de
Emisiune oferită de
Ultimele știri
x