Antena Căutare

Britney Spears obține o victorie imensă. Tatăl ei renunță la tutelă, după 13 ani în care i-a controlat viața. Lupta continuă, însă

Britney Spears a câștigat lupta pentru a ieși de sub tutela tatălui ei, Jamie Spears, a relatat presa străină. Timp de 13 ani, tatăl vedetei i-a controlat viața, în urma unei decizii judecătorești din 2008.

Britney Spears este liberă. Tatăl ei renunță la tutelă după 13 ani în care i-a controlat viața. Lupta continuă, însă

Getty Images

Tatăl lui Britney Spears, Jamie Spears, a acceptat să renunţe la tutelă, a relatat presa străină. Au fost 13 ani în care acesta a avut control asupra vieții vedetei pop. Totuși, lucrurile nu se vor opri așa, acum, a spus avocatul lui Britney Spears, Mathew Rosengart.

Victorie pentru Britney Spears. Tatăl ei renunță la tutelă, după 13 ani în care i-a controlat viața. Lupta continuă, însă

Victoria este imensă pentru Britney Spears, a scris Variety aici. Vedeta internațională pop poate să spună că este liberă, în sfârșit, după 13 ani. În 2008, o decizie a judecătorilor stabilea ca tatăl ei să aibă tutela, iar de atunci, viața ei nu ar mai fi fost la fel, a spus vedeta.

Citește și: Britney Spears a renunțat de tot la inhibiții și s-a lăsat fotografiată topless. Care a fost reacția fanilor

În iunie 2021, cântăreața a făcut din nou mărturii în fața judecătorilor și a susținut că această tutelă este "abuzivă" și că ar vrea ca tatăl să facă închisoare. S-a declarat, în repetate rânduri, "traumatizată" și că "își vrea viața înapoi", fără restricții. Ea a susținut că e obligată să folosească metode contraceptive şi nu are voie să se recăsătorească.

Britney Spears spunea atunci, într-o videoconferință: "Merit să am o viaţă, am muncit toată viaţa mea. Merit să am o pauză de doi, trei ani. Această tutelă îmi face mult mai mult rău decât bine".

Mathew Rosengart, noul avocat al lui Britney Spears, a descris pasul acesta ca fiind o "victorie imensă", dar sunt cu toții sunt deciși să continuie procesul împotriva tatălui pop star-ului. "Suntem fericiţi că domnul Spears şi avocatul acestuia au admis astăzi (n.r. 12 august 2021) într-un document juridic că trebuie să se retragă. S-a făcut dreptate pentru Britney Spears", a declarat acesta.

Totuși, avocatul cântăreței promite să ducă mai departe ancheta asupra comportamentului tatălui vedetei din acești 13 ani, timp în care "ar fi strâns milioane de dolari de pe urma fiicei", a spus Mathew Rosengart, avocatul lui Britney Spears.

Citește și: Celebrități care s-au căsătorit, cel mai probabil, sub influenţa alcoolului. Britney Spears a divorțat după 55 de ore

Pe de altă parte, Vivian Thoreen, avocatul care îl reprezintă pe Jamie Spears în proces, a susținut că tatăl vedetei se retrage din cauza "bătăliei publicei cu fiica lui", dar că "nu există motive reale pentru suspendarea sau îndepărtarea" acestuia ca tutore.

Vivian Thoreen, conform Variety: "Este foarte discutabil dacă o schimbare de tutore în momentul de față ar fi în cel mai bun interes al doamnei Spears. (...) Domnul Spears intenționează totuși să colaboreze cu Curtea Superioară din Los Angeles și cu noul avocat al fiicei sale pentru a pregăti o tranziţie uşoară în cadrul tutelei", a spus avocatul tatălui vedetei, Vivian Thoreen.

Vara aceasta, au fost multe evenimente dedicate "eliberării" lui Britiney Spears de sub tutela tatălui ei, ținute în Statele Unite, unde fanii s-au adunat cu pancarte cu mesaje, ca să îi arate acesteia că este sprijinită.

Speak a publicat pe Instagram o fotografie cu el chel. Cum au reacționat fanii când au văzut cum arată acesta fără păr... Anamaria Prodan, surpinsă în compania unui bărbat celebru, după zvonurile despre un posibil divorț de Laurențiu Reghecam...
Beneficiile consumului de aloe vera. Ce spun specialiștii
Specialiști spun care sunt beneficiile consumului de aloe vera asupra sănătății tale. Planta...
Horoscopul zilei de 21 martie 2023. Berbecii au nevoie de eliberare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune...
Parteneri
Ciorbă de post cu ciuperci și cartofi, gustoasă și hrănitoare
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x