Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Burlacul are surprize pentru concurente!

In cel de-al treilea episod „Burlacul”, difuzat joi, 12 mai, de la 20:20 Edward o surprinde pe Andra cu o intalnire privata pe marginea unei faleze salbatice, dupa ce aceasta avusese parte de o experienta mai putin placuta. Uniti de o pasiune comuna, kick boxing-ul, cei doi fac o mica demonstratie. Burlacul o sfatuieste pe Andra sa isi taxeze adversarele care o supara cu un low kick.

Dorind sa isi cunoasca cat mai bine pretendentele, Burlacul le invita pe rand pe cele 11 frumoase domnisoare la cate o intalnire privata. Este randul Andrei sa profite de cele cateva momente de intimitate in compania lui Edward, care a invitat-o pe frumoasa concurenta pe o faleza salbatica. Aceasta intalnire a venit ca o recompensa pentru Andra care pierzandu-se de restul grupului intr-un moment de neatentie, a fost nevoita sa rataceasca singura prin zona. Incercand sa gaseasca drumul spre hotel, tanara si-a zgariat foarte tare picioarele.

Avand in vedere locatia greu accesibila, cei doi tineri au pornit catre plaja cipriota la bordul unei jeep decapotabil, pentru a se putea bucura din plin de frumusetile locurilor. Pe drum, frumoasa concurenta de 22 de ani, care in prezent este studenta la Jurnalism iar in timpul liber lucreaza ca model i-a marturisit Burlacului cateva din pasiunile sale. Astfel, Edward a constatat ca sunt uniti de o pasiune comuna : kick boxing-ul.

Bucurosi nevoie mare, imediat ce au ajuns pe splendida falseza , cei doi fac o demonstratie ad hoc de kick boxing chiar pe malul marii, Andra nelasandu-se intimidata de faptul ca purta fusta scurta. Ea cocheteaza cu acest sport de mai mult timp, in vreme ce Edward a participat chiar si la competitii internationale de renume.

In final, mai in gluma mai in serios, oripilat de scandalurile din jurul sau care par sa nu se mai termine, Edward ii recomanda Andrei sa isi taxeze adversarele care o supara cu...un low kick. Daca va pune in practica sfatul primit pretendenta celui mai ravnit burlac al momentului, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari in fiecare joi, de la 20:20, in cadrul celui mai inceduar show al verii, „Burlacul".

Emisiunea care a tinut toata Europa cu sufletul la gura, se pregateste sa creasca si temperatura acestei veri. Dupa ce a inregistrat audiente record in vara anului 2010, cel de-al doilea sezon al show-ului incendiar care a creat dependenta in America aduce in prim plan unul dintre cei mai ravniti burlaci ai momentului : Edward Popescu Strohlen. Pe langa suspansul si emotiile show-ului, telespectatorii se vor bucura de imagini spectaculoase, filmate in locatii exotice din tara si strainatate. Aceast show extravagant va purta privirile curioase intr-o lume a rochiilor de gala, masinilor luxoase, oraselor de vis, croazierelor in golfuri pustii. Cum in dragoste si in razboi totul este permis, aceasta va fi singura regula dupa care viitoarele concurente vor lupta pentru inima mult-ravnitului burlac!

Recomandari