Carla's Dreams, obligat să se demachieze, într-o emisiune. Cum a apărut la televizor: "Demachiază-te, am zis!"

Este un artist extrem de iubit şi un jurat sincer, la X Factor, care a ştiut, întotdeauna să vadă mai departe departe de aparenţe. Şi tocmai asta adoră fanii. Are acel ceva care se lasă greu desluşit. 

Este un artist extrem de iubit şi un jurat sincer, la X Factor, care a ştiut, întotdeauna să vadă mai departe departe de aparenţe. Şi tocmai asta adoră fanii. Are acel ceva care se lasă greu desluşit.

Curiozitatea vizavi de chipul lui Carla's, a celor care îi asculta muzica, a iscat, de nenumărate ori controverse. Cum arată artistul în spatele machiajului?

Aceasta curiozitate pare sa stea si pe buzele torţionarului Vişinescu, în noul sezon În puii me. Interpretat într-o manieră extraordinară de Mihai Bendeac, ținta lui este de data aceasta nimeni altul decât solistul, căruia vrea cu disperare să-i vadă chipul. ”Demachiază-te! Demachiază-te, am zis!” - îi ordonă Vișinescu artistului, care refuză vehement.

Ce se întâmplã mai departe, dar şi ce alte surprize au mai pregãtit actorii în sezonului IV, telespectatorii vor putea afla urmărind primul episod al show-ului de comedie „În puii mei!”, difuzat sâmbăta aceasta, de la ora 20.00, la Antena 1.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri