Antena Căutare

Ce a declarat Cătălin Bordea despre premiul câștigat la America Express: „Plănuiesc să..”

Cătălin Bordea, cunoscut în special pentru simțul umorului, care l-a propulsat și în cariera sa de succes, a oferit câteva declarații despre marele premiul câștigat la America Express. În stilul caracteristic, comediantul a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii, fără să se dezică de latura sa ironică.

Cătălin Bordea, primele declarații despre marele premiu câștigat la America Express

Antena 1

După ce au trecut prin aventura vieții lor, încărcată cu probe dificile și provocări de tot felul, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au fost marii câștigători America Express 2023, sezonul 5. Cei doi și-au adjudecat trofeul și marele premu în valoare de de 30.000 de euro, în urma finalei inedite de pe Drumul Aurului.

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Cătălin Bordea și Nelu Cortea, jefuiți în plină stradă. „Am trecut cu greu peste moment”

Cătălin Bordea, primele declarații despre premiul câștigat la America Express

Emoțiile și suspansul au fost la ele acasă, iar experiența trăită în toate aceste luni a fost încununată pentru echipa Bordea-Cortea și de o victorie. Atât fanii show-ului, cât și concurenții, au privit cu sufletul la gură marea finală, iar Cătălin Bordea a oferit un interviu chiar înainte de difuzarea deznodământului.

Învitat în platoul emisiunii Xtra-Night Show, comedinatul a vorbit despre marele premiu câștigat la America Express 2023, povestind ce are de gând să facă cu banii. Bordea nu s-a dezis de spiritul său glumeț, astfel că a decis să îl ironizeze pe Dan Capatos, prezentatorul show-ului.

Cătălin Bordea a fost întrebat ce are de gând să facă cu marele premiu și, sătul probabil de această întrebare, a răspuns în stilul său caracteristic. Comediantul a declarat că îi va cumpăra lui Capatos, cel alături de care a cunoscut faima în lumea mondenă, o mașină nouă, glumind pe marginea faptului că autoturismul acestuia ar fi deja destul de vechi.

„Plănuiesc să-i cumpăr mașină lui Capatos. Ar trebui să-și cumpere una mai nouă că o are deja de doi ani, adică se face de…”, a declarat comediantul în platoul emisiunii anterior menționate.

Citește și: Finala America Express, 20 martie 2023. Nelu Cortea a avut nevoie de îngrijiri medicale, după accidentare. Cum a reacționat Bordea

Cătălin Bordea și Nelu Cortea, marii câștigători America Express 2023

America Express și-a disputat marea finală duminică seară, 26 martie 2023, la Antena 1. Echipele care s-au luptat pentru premiul de 30.000 de euro au fost formate din Cătălin Bordea și Nelu Cortea și „Andrelele” - Andreea Bălan și Andreea Antonescu.

Probe dificile și suspans pe măsură, acestea au fost ingredientele finalei, iar cei care au reușit să se ridice deasupra tuturor inconvenientelor au fost Cătălin Bordea și Nelu Cotea, care au plecat acasă cu marele premiu, dar și cu eterna glorie!

Pe lângă marele premiu pus la bătaie, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au mai câștigat, de-a lungul competiției, patru amulete, care valorează fiecare câte 1000 de euro (deci, în total, 4000 de euro). Însă, pe lângă aceste sume, aceștia au mai câștigat individual și bani pentru participare.

Hotelul în care era cazat Jador a luat foc, chiar de ziua lui de naștere. Ce a povestit artistul... Cât de mult a slăbit Roxana Vancea după ce a născut. S-a pozat în costum de baie înainte și după ce l-a adus pe lume pe ...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x