Cezar Ouatu, mesaj emoționant după pierderea fratelui. Artistul i-a dedicat un concert online

Theodor Ouatu, fratele artistului Cezar Ouatu, a încetat din viață în urmă cu câteva zile. Cântărețul a făcut publică informația pe rețelele de socializare, alături de imagini și mesaje emoționante.

Theodor Ouatu, fratele artistului Cezar Ouatu, a încetat din viață în urmă cu câteva zile

Instagram

"O zi grea pentru mine… Fratele meu iubit, cu ochii blânzi, s-a dus astăzi lângă tatăl meu!!! Prea devreme, iubirea mea!!! Te iubesc oriunde ai fi, fratele meu!!! Tăticul nostru te așteaptă Sus!! Sunt trist rău!!! Pentru toți cei care vor să depună o lumânare și l-au iubit cu adevărat, Ouatu Theodor va fi depus la capela Cimitirului Bolovani Ploiești și înmormântat marți cu onoruri militare tot la Cimitirul Bolovani!", a scris Cezar Ouatu pe rețelele de socializare.

Cine a fost Theodor Ouatu

Deși avea și el talent muzical, Theodor Ouatu a urmat cariera militară. Acesta a absolvit Academia Forțelor Aeriene Henri Coandă din Brașov, iar acum avea grad de locotent-colonel. Acesta este pasionat și de Aikido, dar uneori urca pe scenă alături de Cezar Ouatu.

Cei doi au participat în anul 2015 la emisiunea Te cunosc de undeva, unde au cântat în duet. A pus în scenă un moment memorabil, iar magia transformărilor i-a adus în pielea personajelor Sarah Brightman și Antonio Banderas.

În urmă cu 10 ani, Cezar Ouatu a mai avut parte de o situație la fel de tristă. Florin Ouatu, tatăl artistului, a încetat din viață la numai 61 de ani. Acesta este prim-flautist la Filarmonica din Ploiești.

Într-un interviu mai vechi pentru click.ro, mama artistului a mărturisit că Cezar se afla pe scena Operei din Berlin când tatăl său a făcut infarct. Cei din conducerea Operei au așteptat ca artistul să-și termine reprezentația și abia apoi i-au dat vestea.

Recent, Cezar Ouatu i-a dedicat un concert online fratelui său.

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri