Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Connect-R și-a pozat soția FĂRĂ SUTIEN! Artistul a arătat fanilor ceea ce doar el poată să vadă!

Când nu e pe scenă sau prin ţară pe la concerte, Connect R e bărbat de casă şi are grijă de tot, mai ales de fiica lui, Maya.

Când nu e pe scenă sau prin ţară pe la concerte, Connect R e bărbat de casă şi are grijă de tot, mai ales de fiica lui, Maya.

Soţia Misha şi cea mică îi fac zilele fericite iar artistul nu pierde nicio ocazie să se mândrească cu fetele lui pe internet. Mai mult, cântăreţul împărtăşeşte şi lucruri numai de el văzute cu fanii săi.

Connect-R este un tătic model şi un soţ perfect iar atunci când nu are concerte îşi petrece timpul liber cu cele mai de preţ comori ale sale. Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute când profitând de vremea frumoasă de afară, Connect-R, Misha şi Maya au petrecut câteva momente de neuitat, în familie. Cei trei s-au răsfăţat în curte, la soare, iar fetiţa lor s-a bălăcit în piscina gonflabilă.

Dar ce să vezi, într-una dintre pozele postate de artist pe Facebook, cântăreţul le-a arătat şi fanilor ceea ce doar el vede: pe superba lui soţie fără sutien! Tolănită la soare, în curtea casei în care s-au mutat de curând, frumoasa blondă a uitat de sutien şi şi-a acoperit sânii cu palmele.

Iar cum Maya are un program strict de urmat, Connect-R a dat dovadă de o adevărată măiestrie şi le-a arătat fanilor săi metoda prin care reuşeşte să o adoarmă pe fiica lui.

Recomandari