Cristina Șișcanu, silueta perfectă cu care s-a mândrit la plajă, după ce a slăbit. Cum arată acum vedeta

Cristina Șișcanu a ridicat gradele în termometre după ce s-a afișat la plajă doar într-un costum de baie, după ce a slăbit miraculos.

Cristina Șișcanu, silueta de vis la plajă

Instagram

Cristina Șișcanu se simte mai sigură pe silueta ei, așa cum nu a fost vreodată, acesta fiind și motivul pentru care se pozează atât de des în ipostaze provocatoare.

Cristina Șișcanu, silueta de vis cu care s-a mândrit la plajă. Cât de bine arată

Cristina Șișcanu a publicat o imagine de la plajă, acolo unde se bucură de razele calde ale soarelui. Vedeta a slăbit enorm, iar acum se mândrește oriunde poate cu silueta de vis pe care a dobândit-o.

Citește și: Cristina Șișcanu, cum nu a mai apărut la TV. A purtat un decolteu amețitor, dar pantofii au captat întreaga atenție. Cum arată ei

Cristina Șișcanu face ravagii cu formele perfecte pe plajele din Italia, acolo unde a mers să se relaxeze într-o vacanță de vis.

De curând, vedeta a luat o pauză de la ritmul cotidian al vieții sale și se bucură în prezent de câteva zile perfecte în care se relaxează la malul mării, alături de cele mai apropiate persoane din viața ei. Frumoasa vedetă a publicat pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă și de unde împărtășește cu fanii tot ce i se întâmplă în viața ei, o serie de fotografii din vacanță.

Citește și: Cum arată Cristina Șișcanu cu ochelari de tocilară. Ipostaza în care foarte puțini au văzut-o

Vedeta a îmbrăcat doar într-un costum de baie destul de subțire, care i-a uimit pe fanii săi. Setul i-a scos în evidență atuurile fizice, în special bustul generos, talia de vispe și picioarele subțiri.

Fotografia a strâns aproape 5 mii de aprecieri, semn că fanii îi apreciază enorm schimbarea fizică prin care a trecut de când a slăbit. „Doamne ! Asa ceva??? Ce ai făcut??? Arăți senzațional!!! care e secretul, Cristina?”, „Chiar arăți bine. Ce dietă ai ținut?”, „Sunteți foarte frumoasă și arătați superb”, „Să mai zică cineva că româncele nu sunt wow”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care Cristina Șișcanu le-a primit în mediul inline de la prietenii virtuali pe care îi are pe rețelele de socializare.

Citește și: Fetița Cristinei Șișcanu a împlinit 4 ani. Ce mesaj i-a transmit și cum s-au fotografiat împreună

Cum arată mama Cristinei Șișcanu

Cristina Șișcanu este o familistă convinsă. Aceasta publică foarte des imagini cu fetița ei, însă în urmă cu puțin timp a uimit pe toată lumea cu o poză emoționantă alături de mama ei. Asemănarea dintre cele două i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

„Mama”, a fost descrierea pe care a atașat-o vedeta fotografiei cu femeia care a adus-o pe lume. Cristina Șișcanu a primit zeci de mesaje de la fanii ei care i-au transmis numai cuvinte frumoase. „Să-ți trăiască mama 100 de ani....să fiți sănătoase și fericite!”, „Așa să fiți tot timpul, fericite și împreună!!!”, „Ce femeie minunată este mama ta. I se citește pe chip bunătatea și blândețea. Să îți trăiască sănătoasă și fericită”, au fost doar câteva dintre mesajele primite pe conturile personale de socializare.

Parteneri
Diana Munteanu, despre frumusețea prezentului: „Fiecare moment este unic și trebuie trăit așa cum este”
Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase și vesele femei din România. Plină de energie, Diana ne bucură în fiecare dimineață de weekend la matinalul difuzat pe Antena 1, Neatza de Weekend. De data aceasta, prezentatoarea TV a decis să aducă la fel de multă bucurie și colegilor noștri în cadrul interviului pe care ni l-a acordat.
Catine.ro
Ultimele știri