Căutare Live

Marius Elisei, primele declarații despre împăcare! Cui i-a interzis soțul Oanei Roman să intervină în căsnicia lui?

Interviul în care Marius Elisei explică ce s-a întâmplat între el şi Oana Roman! Cui i-a interzis Marius să intervină în căsnicia lui?

Marius Elisei, soțul Oanei Roman, a vorbit pentru prima oară despre problemele din căsnicia lor!

„Umbrele trecutului” nu au dispărut încă din relația Oanei Roman și a lui Marius Elisei.

Întrebat dacă Petre Roman a avut vreun rol în împăcarea lor, fiind știut faptul că fostul prim-ministru îl admiră pe ginerele său, Marius Elisei a ținut să precizeze că părinții nu au niciun cuvând de spus în viitorul lor.

„Nu au de ce să se bage nici părinții ei, nici părinții mei. Știu că mă apreciază, îi mulțumesc, dar nu este cazul să intervină”, a precizat soțul Oanei Roman.

Oana Roman și Marius Elisei sunt împreună de șapte ani de zile, iar cei doi au o fetiță de patru ani.

În 2019, Oana Roman s-a mutat într-o vilă spectaculoasă

Oana Roman are casa visurilor, iar micuţa Isabela propria ei cameră. Fiica fostul premier s-a ocupat în cel mai mic detaliu de toate cele șapte încăperi ale vilei în valoare de 160.00 de euro, din Pipera-Tunari, în care va locui cu toată familia, inclusiv cu mama ei Mioara Roman, potrivit Click.ro.

Pentru casa visurilor ei, Oana a scos din buzunare bani frumoşi, nu mai puţin de 160.000 de euro, dar este fericită de când a făcut această investiţie imobiliară. Fetiţa ei Isabela are acum o cameră desprinsă din poveştile cu prinţese. Mobilier din lemn alb, pereţi decoraţi în nuanţe calde de roz, ba chiar şi numele ei pe unul dintre pereţi.

Mama topmodelului Bar Refaeli, dispusă să meargă la închisoare în locul fiicei ei... 15 ani de când a intrat în Cartea Recordurilor! Adriana Iliescu, declarație despre fiica sa, Eliza, de ziua de naștere a...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x