Căutare Live

Cum a reacționat Alex Velea când a văzut-o pe Antonia într-o salopetă decupată: „Maica mea, Doamne”

Alex Velea a scris un comentariu care a atras atenția fanilor, în dreptul unei fotografii publicate de iubita lui, Antonia, pe rețelele sociale.

Antonia a făcut senzație pe Internet într-o salopetă decupată

Antena 1 & Hepta

Antonia a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare purtând o salopetă lungă, verde, extrem de sexy, având în vedere decupajul din partea din față. Peste 93 de mii de urmăritori au apreciat fotografia publicată pe Instagram de Antonia. Printre cei care au lăsat comentarii în dreptul fotografiei s-a numărat Alex Velea.

„Maica mea, Doamne”, a scris Alex Velea în dreptul fotografiei publicate de iubita lui pe Instagram, iar mama copiilor lui i-a răspus printr-un emoticon care scoate limba.

Antonia, apariție de senzație pe Internet

Ținuta îi lasă Antoniei la vedere bustul proeminent și tatuajul de pe piept.

„Cea mai frumoasă femeie din România”, „Atât de frumoasă”, „Ești superbă, Antonia”, sunt câteva dintre comentariile pe care fanii le-au scris în dreptul fotografiei.

Cu câți ani este mai mare Alex Velea față de Antonia

Antonia și Alex Velea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au demonstrat de-a lungul timpului că se potrivesc de minune. Între ei nu este o diferență de vârstă mare.

Antonia are 32 de ani, iar iubitul ei, Alex Velea are 37 de ani. Antonia s-a născut pe 12 aprilie 1989, iar Alex Velea pe 13 mai 1984. astfel, între Antonia și Alex Velea este o difernță de vârstă de 5 ani, artistul fiind cu 5 ani mai mare decât mama copiilor lui.

Antonia este mama a 3 copii: o fetiță dintr-o căsnicie anterioară și doi băieți pe care îi are cu artistul Alex Velea.

Citește și: Tatuajul Antoniei pe care fanii au rar ocazia să-l vadă. Ipostaza incendiară în care frumoasa vedetă s-a lăsat fotografiată

Relația dintre Antonia și Alex Velea a fost un subiect intens dezbătut, având în vedere că nu și-au făcut publice sentimentele încă de la început:

„Ne cunoaștem din 2009 și ne-am îndrăgostit la finalul lui 2012. Ne-am dorit mult relația asta, a fost foarte greu încercată la început. Veneam din relații eșuate, cumva eram răniți și ne doream, de fapt, să împărtășim cu cineva dragostea. Ne-am întâlnit, ne-am îndrăgositit și am trecut peste toate impedimentele și toate obstacolele", au declarat cei doi, invitați recent la Chefi la cuțite.

Citește și: De ce nu poate face Antonia al patrulea copil. Problema cu care se confruntă vedeta

Antonia a avut parte de un proces lung de divorț cu Vincenzo Castellano, iar din acest motiv frumoasa cântăreață nu s-a putut căsători cu Alex Velea.

În vara anului 2021, Alex Velea i-a făcut o surpriză iubitei sale, cerând-o în căsătorie.

Artista a împărtășit cu prietenii virtuali bucuria pe care a simțit-o atunci când bărbatul visurilor ei a cerut-o de soție.

Citește și: Antonia, ținuta din latex care i-a făcut pe fani să o confunde cu Kim Kardashian. Cum s-a lăsat fotografiată artista

„A fost odată ca niciodată o fetiță mică care visa la un castel mic și alb, un prinț, râsete de copii care umpleau castelul și un unicorn în grădină. (bine, unicornul nu a devenit realitate) dar restul, da. Și au răit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșitul poveștii. Te ador, Alex Velea”, a scris atunci Antonia pe rețelele sociale.

Ozana Barabancea a trecut prin ce de-a doua operație la stomac. Cu ce probleme s-a confruntat vedeta după prima interven... România a intrat în Finala Eurovision 2022. Ce a transmis WRS și care sunt țările finaliste ale competiției de la Torino...
Parteneri
De ce te simți mereu obosită. Care este explicația experților
Catine.ro
Ultimele știri
x