Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cum arată, de fapt, Ariana Grande, fără părul lung care a consacrat-o. Artista a renunțat la extensii: ”Trebuie să vii așa și la concerte!”

Ariana Grande este una dintre cele mai apreciate artiste în rândul adolescenților. Cunoscută pentru vocea puternică, dar și pentru podoaba capilară, cântăreața le-a dezvăluit fanilor cum arată, în realitate, părul ei, fără extensii. 

Cum arată, de fapt, Ariana Grande, fără părul lung care a consacrat-o. Artista a renunțat la extensii

Recunoscută pentru părul lung, pe care și-l poartă de cele mai multe ori strâns în coadă de cal, Ariana Grande a făcut publică o fotografie în care și-a etalat podoaba capilară, care nu...nu prea e podoabă. Mai exact, artista a povestit că a apelat la această coafură pentru a-şi ascunde părul degradat, însă acum a devenit o obișnuință pentru aceasta.

Cum arată, de fapt, Ariana Grande, fără părul lung care a consacrat-o. Artista a renunțat la extensii: ”Trebuie să vii așa și la concerte!”

„Părul tău este nebunesc. Când te vom vedea cu el pe scenă?”, a întrebat un fan pe Twitter. „Îți iubesc părul natural atât de mult! Te rog, poartă-l așa mai des”, a scris o altă persoană.

Ariana Grande și bunica ei s-au tatuat

Cine este Ariana Grande

Ariana Grande-Butera, cunoscută profesional ca Ariana Grande, este o actriță, cântăreață și cantautoare americană. Grande a debutat în actorie în 2008, jucând rolul lui Charlotte în musical-ul 13 la Broadway. Între 2010 și 2013, ea a jucat-o pe Cat Valentine în sitcomul de pe Nickelodeon - Victorious, iar mai târziu a primit un rol în Sam & Cat (2013-2014).

În martie 2013, Grande a atins un succes de mainstreams când piesa "The Way" de pe albumul său de debut Yours Truly (2013) a devenit un hit de top 10 în Billboard Hot 100 și a fost certificată cu dublă-platină de RIAA. Albumul a fost bine primit și a debutat pe numărul #1 în Billboard 200. Astfel, Grande a devenit prima artistă feminină a cărei înregistrare de debut s-a clasat pe prima poziție, după Animal de Kesha în ianuarie 2010, și a 15-a artistă la general. În 2014 Ariana Grande a primit premiul Music Business Association în categoria ”Breakthrough Artist of the Year”, în semn de recunoaștere a performanței artistei pe durata anului 2013.

Recomandari