Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cum arată François-Henri Pinault, soţul actriţei Salma Hayek, şi ce avere are miliardarul

Salma Hayek e una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, însă puțini știu cine e enigmaticul său soț, miliardarul și omul de afaceri François-Henri Pinault.

Salma Hayek a devenit un nume cunoscut în întreaga lume cu ajutorul filmelor precum From Dusk till Dawn, Wild Wild West și Frida, rol pentru a care a fost nominalizată și la un Premiu Oscar în categoria Cea mai buna actriță într-un rol principal.

Deși Hayek e una dintre cele mai faimoase actrițe de la Hollywood, puțini știu cine e soțul ei, omul de afaceri François-Henri Pinault, alături de care frumoasa vedetă are o fiică.

Cine e François-Henri Pinault, soțul actriței Salma Hayek

François-Henri Pinault e fiul lui François Pinault, omul de afaceri ce a fondat compania cunoscută azi drept Kering, ce deține numeroase branduri de lux, precum Gucci, Balenciaga și Alexander McQueen.

Citește și: Salma Hayek apare în fața fanilor așa cum ei nu au mai văzut-o. Fără machiaj și cu părul natural

Familia lui François Pinault are o avere de 47.3 miliarde de dolari, potrivit Forbes, și se estimează că François-Henri deține aproximativ 19 miliarde din ea.

Înainte să o cunoască pe Salma, Pinault a fost căsătorit cu Dorothée Lepère, din 1996 până în 2004, alături de care are doi copii: François și Mathilde. După divorț, a urmat o relație cu supermodelul Linda Evangelista, alături de care Pinault are un fiu, Augustin James Evangelista.

Citește și: Salma Hayek, sexy în costum de baie la 54 de ani. Adevărul despre formele actriței hispanice

Salma Hayek și François-Henri Pinault au început o relație în anul 2006. Fiica lor, Valentina, s-a născut în septembrie 2007 și cuplul s-a căsătorit în 2009, de Ziua Îndrăgostiților, în Paris, într-o nuntă extravagantă ce a costat 3.5 milioane de dolari, scrie CBS.

Hayek a vorbit des despre relație ei cu soțul său și, recent, a publicat pe Instagram o imagine adorabilă alături de François-Henri și fiica lor, Valentina.

În imagine, Salma Hayek, soțul său, François-Henri Pinault, și fiica lor Valentina se distrează în piscină. Alături de imagine, actrița a publicat și un mesaj, tradus în 3 limbi: engleză, spaniolă și franceză: “Nici în cel mai mare vis al meu nu mi-aș fi imaginat că voi avea o viață alături de un bărbat extraordinar și atât de minunat. Ești forță noastră, ești inspirația noastră, ești casa noastră.”

Recomandari