Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Cum arată mama și fratele Cleopatrei Stratan. Familia a susținut-o necondiționat de-a lungul anilor

Cleopatra Stratan este în industria muzicală de la vârsta de 3 ani. Frumoasa artistă împlinește azi 18 ani, a devenit majoră, iar de-a lungul timpului a cucerit topurile cu piesele sale.

Cleopatra Stratan, transformare de-a lungul anilor

Instagram

Cleopatra s-a născut pe data de 6 octombrie 2002 la Chișinău, Republica Moldova și este fiica faimosului cântăreț Pavel Stratan și a Rodicăi Stratan. Dacă tatăl este cel care a apărut mereu alături de ea, mama a decis să o susțină din umbră, dar să îi fie alături necondiționat.Cleopatra este complet transformată

Dacă în ultimii ani a făcut o pauză destul de mare în carieră, Cleopatra i-a surprins pe toți atunci când a apărut din nou în lumina reflectoarelor. Acum este complet transformată, o domnișoară frumoasă și atrăgătoare, care nu mai amintește cu nimic de micuța în rochie cu buline, codițe și care îl aștepta pe Ghiță la portiță.Fiica lui Pavel Stratan s-a mutat în România în anul 2011, cu părinții și fratele, Cezar, care are 12 ani. Cleopatra și Cezar Stratan au lansat în anul 2018, piesa "Mami", iar anul acesta frumoasa cântăreața și-a încântat fanii cu mai multe melodii, printre care "La ușa mea", "Dans Murdar" sau "Dragoste, vă rog".
Dacă pe plan muzical are din nou succes, și în viața personală vedeta este foarte bine. Formează un cuplu cu artistul Edward Sanda și au planuri mari de viitor.

Recomandari