Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Cum arată Selena Gomez în bikini. Artista nu-și mai ascunde imperfecțiunile fizice după operația suferită

Selena Gomez e considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, însă putini știu lupta prin care a trecut pentru sănătatea ei. Recent, artista a decis să își arate lumii imperfecțiunile, după operația dificilă.

Selena Gomez e una dintre cele mai urmărite vedete pe Instagram și, recent, artista a decis să își folosească platforma pentru a transmite un mesaj important celor 194 de milioane de fani de pe platforma de socializare, scrie Cosmopolitan.

Selena Gomez și-a dezvăluit cicatricea lăsată de operație

Îmbrăcată într-un costum de baie albastru, cu fermoar negru la baza gâtului, Gomez a pozat în apropierea unei piscine într-o poziție menită să scoată în evidență cicatricea lăsată de transplantul de rinichi pe care l-a făcut.

Vedeta a decis să își celebreze imperfecțiunile și să transmită un mesaj important despre modul în care s-a schimbat percepția ei asupra propriului corp.

“Atunci când am făcut transplantul de rinichi, țin minte că mi-a fost foarte greu la început să îmi arăt cicatricea. Nu voiam să apară în poze, așa că am purtat lucruri care o acopereau. Acum, mai mult decât oricând, am încredere în cine sunt și prin ce am trecut...și sunt mândră de asta,” a scris vedeta pe Instagram, alături de imagine.

Imaginea a strâns deja peste 13 milioane de like-uri, alături de mesaje de încurajare și apreciere pentru Gomez, unele dintre ele de la alte vedete.

“Felicitări, e nevoie de mult curaj pentru a fi viteaz. Ești un ambasador extraordinar pentru oricui îi e teamă să se iubească și să creadă că merită să fie iubit. Sunt mândru să spun că fiica mea admiră o femeie atât de puternică, încrezătoare și curajoasă,” a scris campionul olimpic la box Oscar De La Hoya la imaginea Selenei Gomez, în care își arată cicatricea lăsată în urma operației.

Recomandari