Cum arată Selena Gomez în bikini. Artista nu-și mai ascunde imperfecțiunile fizice după operația suferită

Selena Gomez e considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood, însă putini știu lupta prin care a trecut pentru sănătatea ei. Recent, artista a decis să își arate lumii imperfecțiunile, după operația dificilă.

Selena Gomez e una dintre cele mai urmărite vedete pe Instagram și, recent, artista a decis să își folosească platforma pentru a transmite un mesaj important celor 194 de milioane de fani de pe platforma de socializare, scrie Cosmopolitan.

Selena Gomez și-a dezvăluit cicatricea lăsată de operație

Îmbrăcată într-un costum de baie albastru, cu fermoar negru la baza gâtului, Gomez a pozat în apropierea unei piscine într-o poziție menită să scoată în evidență cicatricea lăsată de transplantul de rinichi pe care l-a făcut.

Vedeta a decis să își celebreze imperfecțiunile și să transmită un mesaj important despre modul în care s-a schimbat percepția ei asupra propriului corp.

“Atunci când am făcut transplantul de rinichi, țin minte că mi-a fost foarte greu la început să îmi arăt cicatricea. Nu voiam să apară în poze, așa că am purtat lucruri care o acopereau. Acum, mai mult decât oricând, am încredere în cine sunt și prin ce am trecut...și sunt mândră de asta,” a scris vedeta pe Instagram, alături de imagine.

Imaginea a strâns deja peste 13 milioane de like-uri, alături de mesaje de încurajare și apreciere pentru Gomez, unele dintre ele de la alte vedete.

“Felicitări, e nevoie de mult curaj pentru a fi viteaz. Ești un ambasador extraordinar pentru oricui îi e teamă să se iubească și să creadă că merită să fie iubit. Sunt mândru să spun că fiica mea admiră o femeie atât de puternică, încrezătoare și curajoasă,” a scris campionul olimpic la box Oscar De La Hoya la imaginea Selenei Gomez, în care își arată cicatricea lăsată în urma operației.

Orașe europene de vizitat în sezonul rece. Alege destinația favorită de acum
Iarna poate fi sau nu anotimpul tău preferat. Se pare că există orașe europene pe care e...
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021. Leii au parte de emoții puternice. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 16 octombrie 2021 spune că Leii au parte de emoții puternice și în...
Ultimele știri