Live acum
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Dan Negru, dezvăluiri de senzație despre Revelionul Starurilor 2020: ”E un program spectaculos. Uitați-vă măcar de curiozitate!”

Nu mai este niciun secret că Dan Negru reușește să adune românii în fața televizoarelor de Revelion, însă acesta a vorbit despre secretele organizării unui astfel de Revelion în direct, la Antena 3. 

Revelionul Starurilor 2020

”Revelionul Starurilor” va fi difuzat marți seară, de la ora 22:15, acesta fiind al 20-lea an.

”S-a amânat! Mă gândesc acuma ce veste șoc să vă dau eu și să fie cu adevărat șoc. S-a amânat. Vor să îl anuleze, sau să îl pună pe 3 ori 4 ianuarie”, a glumit Dan Negru, în debutul intervenției lui telefonice la Antena 3, unde a vorbit despre cel de-al 20-lea Revelion consecutiv.

Întrebat care e cheia succesului pentru un Revelion cu audiențe record, Dan Negru a răspuns: „Când ai de-a face cu actori mari, momentele ies. Șansa și secretul ține și se ingrediente. Să ai oameni frumoși, oameni cool, oameni mișto, care să îți asigure succesul. Îmi amintesc că nu a existat, din cele 20 de Revelioane, niciodată nu am ratat-o pe Stela Popescu în cele 20 de Revelioane. Arșinel, florin Piersic a fost adeseori”, a spus Dan Negru

De asemenea, acesta a recunoscut că are emoții în ceea ce privește modul în care va fi primit Revelionul 2020 de români, arătând că ”atunci când nu mai ai emoții, nu mai are rost să faci jobul asta în televiziune”.

”Am mari emoții. Recunosc. Când nu mai ai emoții nu mai are rost să faci jobul asta în televiziune. Toți avem emoții. E o echipă întreagă în spate”, a spus Dan Negru.

”E un program spectaculos. E o tradiție a celor 20 de ani. Eu cred că noi am ajuns să ne cunoaștem în acești 20 de ani. Noi, echipa Revelioanelor și telespectatorii. Știm ce vor oamenii, ei știu ce putem noi să dăm. Uitați-vă măcar de curiozitate. Bă, cum au reușit aștia 20 de ani? Uite, băi, pe babalâcul asta care de 20 de ani urlă la revelioane. O să urlu în continuare: La mulți ani, România!”, a mai spus Dan Negru, potrivit sursei citate.

Recomandari