Căutare Live

Dan Negru, povești savuroase: "Vorbeam de „Academia Vedetelor”. Andreea Marin s-a rățoit la mine în moldovenește: "Iesti atât di bou sâ li spui cutii, când iele-s acvarii?"

Vă mai amintiți de „Academia Vedetelor”, emisiunea cu care Dan Negru a avut un succes uriaș acum mai bine de 15 ani? Se întâmpla pe la începutul anilor 2000, când, la Antena 1, vedetele băgau mâinile în niște acvarii înfricosătoare, care conțineau diverse lighioane.

Vă mai amintiți de „Academia Vedetelor”, emisiunea cu care Dan Negru a avut un succes uriaș acum mai bine de 15 ani?

Se întâmpla pe la începutul anilor 2000, când, la Antena 1, vedetele băgau mâinile în niște acvarii înfricosătoare, care conțineau diverse lighioane.

La început de 2017, Dan Negru s-a pus pe rememorat și ne-a smuls tuturor un zâmbet în colțul gurii.

"Am revăzut la Bingo acvariile din Academia Vedetelor de acu' 16 ani...Ma bucura de fiecare data când văd vreun remake al showurile mele, e cea mai buna dovada de apreciere! Eu am refuzat sa mai fac acvariile de atunci, e o vreme pentru toate... Ca dezvăluire de can-can, proba trebuia sa se numească "Cutiile Misterioase" și la ședința de content a participat și Andreea Marin care s-a rățoit la mine in moldovenește :"iesti atât di bou sa li spui cutii cand iele-s acvarii?". Lazarov ne-a împăcat: "cum ii vine lui Dan sa le spună, așa sa rămână". Le-am spus acvarii. Au făcut audiente uriase.Ma flatează remake-urile.Multumesc!”, a scris moderatorul pe pagina sa de Facebook.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... A învins de două ori CANCERUL, iar acum arată FABULOS! Transformarea e senzaţională...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri