Căutare Live

David şi Victoria Beckham își donează ținutele de la nunta regală. Care este motivul

David şi Victoria Beckham au anunţat că își donează ţinutele pe care le-au purtat la nunta prinţului Harry cu Meghan Markle. Donația lor va veni în sprijinul We Love Manchester, pentru ajutorarea victimelor atacului de la Manchester, care s-a soldat cu 22 de morţi şi peste o sută de răniţi.

David şi Victoria Beckham au anunţat că își donează ţinutele pe care le-au purtat la nunta prinţului Harry al Regatului Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord cu fosta actriţă americană Meghan Markle. Donația lor va veni în sprijinul inițiativei We Love Manchester, pentru ajutorarea victimelor atacului de anul trecut de la Manchester, care s-a soldat cu 22 de morţi şi peste o sută de răniţi.

„Pentru susţinerea activităţii incredibile a We Love Manchester şi a familiilor afectate de atacul de anul trecut de la Manchester, eu şi David Beckham vă oferim şansa de a deveni posesorii ţinutelor noastre de la nuntă”, a scris Victoria Beckham pe Instagram.

David şi Victoria Beckham își donează ținutele de la nunta regală. Care este motivul

La nunta regală, David Beckham a purtat un costum Dior de culoare închisă, cu iniţialele sale brodate în interior, iar soția lui a purtat o rochie bleumarin din propria sa colecţie.

Pentru a avea şansa de a obţine ţinutele celor doi, fanii vor trebui să participe la o tragere la sorţi online, pentru care preţul biletelor porneşte de la 18 lire sterline.

La 22 mai 2017, Manchester Arena a fost scena unui atentat, după un concert al cântăreţei Ariana Grande. În arena a fost detonată o bombă care a ucis 22 de persoane și a rănit sute de alți oameni.

Elena Băsescu s-a externat din spital, după ce a născut a treia oară! Prima imagine cu proaspăta mămică... Amal Clooney l-a făcut să plângă pe soțul ei! Ce a spus despre actor...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri