Antena Căutare

De ce a lipsit Mirela Vaida de la Acces Direct, luni. Anunțul colegului său: „Sperăm să fie totul ok într-un final”

În ediția de luni, din 19 decembrie 2022, Mirela Vaida nu a fost prezentă în platoul Acces Direct, emisiunea de la Antena Stars. Colegul său, co-prezentatorul Adrian Velea, a ținut subiectele emisiunii și a făcut un anunț în ceea ce privește lipsa prezentatoare TV.

colaj foto pe fundal albastru cu adrian velea simirela vaida care a lipsit de la acces direct Galerie
În ediția de luni, din 19 decembrie 2022, Mirela Vaida nu a fost prezentă în platoul Acces Direct, emisiunea de la Antena Stars. | Acces Direct/Antena Stars

Telespectatorii emisiunii Acces Direct au observat lipsa prezentatoarei Mirela Vaida, luni, lucru care i-a pus pe gânduri mai ales după ce Adrian Velea a făcut un anunț care nu a adus ă lămurire în ceea ce privește starea Mirelei Vaida, ba chiar a îngrijorat.

Ce a spus Adrian Velea despre lipsa Mirelei Vaida de la Acces Direct: „Sperăm să fie totul ok într-un final”

Adrian Velea a înlocuit-o pe Mirela Vaida în emisia de luni, de la Acces Direct. Acesta a anunțat la începutul emisiunii: „Mirela lipsește dintr-un motiv personal. Sperăm să fie totul ok într-un final”.
Pentru moment nu se știe de ce a lipsit prezentatoarea, cert este că a avut o situație personală.

Emisiunea de la Antena Stars Acces Direct, aduce în ochii telespectatorilor cazuri care mai de care intrigante, șocante și pline de mister, ce ajung să fie rezolvate pe un fir logic în platoul Acces Direct, cu ajutorul unor oameni bine instruiți.

Articolul continuă după reclamă

Mirela Vaida face parte din categoria celor mai iubite figuri din televiziunea românească și asta pentru că flerul și charisma sa sunt de neînlocuit! Prezentatoarea Acces Direct, în vârstă de 40 de ani, este o iubitoare a televiziunii, dar și a muzicii.

Citește și: Mirela Vaida a părăsit platoul Acces Direct în plină emisiune. Care a fost adevăratul motiv

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Antena Stars, timp de trei ore, Mirela Vaida le va aduce telespectatorilor atât noutăţi din showbiz, cât şi subiecte din sfera socială. "Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle.

Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte. Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri.

Citește și: Mirela Vaida și-a ieșit din fire în emisiunea „Acces Direct”. Ce i-a spus invitatei și de ce a dat-o afară din platou

Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!”, a declarat în luna februarie gazda emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida.

Cât de mult a crescut fiica lui Flick și a Denisei Filcea. Cum arată micuța acum... Bebeto spune că nu a mai fost căutat de tatăl său, Laurențiu Reghecampf. Dezvăluiri: „Nu a mai dat niciun semn de viață”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x