Căutare Live

DECLARATIE EMOTIONANTA! Catalin Botezatu: La Anda Adam nu se renunta asa usor. Pentru ea se lupta

Sarut pasional pe scena show-ului “Te cunosc de undeva”.  Anda Adam, care miercuri, 30 octombrie, se va transforma  in Dalida, si Catalin Botezatu, care va aparea in fata telespectatorilor in chip de Alain Delon, s-au sarutat indelung, la finalul cantecului “Parole, Parole”, pe care l-au interpretat in duet

"As fi ramas Delon, pentru ca m-am simtit foarte bine cand Dalida m-a sarutat”, a spus designerul. “Pot sa te mai sarut o data, daca vrei...”, a replicat rapid partenera sa de scena.

Anda a fost Dalida doar pentru momentul special realizat alaturi de Catalin Botezatu, in deschiderea show-ului, pentru ca personajul in care s-a transformat pentru concurs a fost Guess Who.

Pe parcursul emisiunii, Botezatu a facut tot felul de afirmatii cu subinteles, care lasa loc la speculatii. “Mie imi place de Anda, oricum ar fi ea” ori “La Anda nu se renunta asa usor! Pentru ea se lupta!” sunt doua dintre ele. Catalin Botezatu, fan declarat al show-ului, este invitatul special al editiei din 30 octombrie.

“Te cunosc de undeva” se difuzeaza in fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Ramona Gabor este tratata ca o regina in Dubai! IATA cum se fotografiaza vedeta!... Pisica, muza lui Karl Lagerfeld! Designerul a creat accesorii inspirate de Choupette...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri