Delia Matache, vacanta de vis in Africa. Jurata X Factor a dormit printre bastinasi cu farfurii in buze!

Delia a plecat in Africa in luna de miere si este curajoasa in salbaticie. Cu toate acestea, are si ea o frica. De mici dimensiuni.

Daca unii aleg luxul, altii aleg salbaticia! Cel putin asta a facut Delia Matache. Artista si sotul ei au plecat in luna de miere in Africa. Si nu au ales sa doarma intr-un hotel luxos, ci in diverse triburi.

"Azi am calatorit in trecut! Am vazut conditiile de trai ale acestor triburi: ce se mananca, ce se vaneaza, etc. Sunt uimita si nu am cuvinte! Sper sa nu fi luat purici sau paduchi! Aceste triburi dorm cu caprele in casa! Nu avem apa calda, apa rece si nici curent! Am fost azi la tribul Mursi din Omo Valley, aia cu farfurii in buze!!! mannnn!", a scris jurata X Factor pe Facebook.

Pentru Delia si Razvan, experienta africana a venit la doar cateva zile dupa fastuasa nunta.

De la limuzinele de lux, meniu cu preparate delicioase si invitati imbracati de la case de moda renumite, Delia a trecut repede la traiul in cort printre triburi. Oricum, artista si sotul ei au fost obisnuiti cu Africa inca de la Bucuresti. Imediat dupa nunta, Maria Buza i-a facut o vizita Deliei insotita de un… leu.

foto: Delia Official

Ultimele știri