Live acumFilm: Amnezie cu surprize
Prime Time 20:30Adela

Delia și-a pus fanii pe jar cu cea mai fierbinte poză de până acum! Cum a fost surprinsă jurata iUmor

Delia a reușit să își pună din nou fanii pe jar după ce s-a lăsat fotografiată în ipostaze extrem de fierbinți, în timpul ultimei sale vacanțe!

Delia Matache face senzație pe contul său de Instagram

Frumoasa artistă este o mare iubitoare de călătorii și drumeții prin natură și nu ratează ocazia de-a se răsfăța prin tot felul de locații exotice.

DELIA, POZE SEXY PE INSTAGRAM

La scurt timp după ce restricțiile impuse de către autorități în contextul epidemiei de coronavirus din România au fost ridicate, Delia și soțul său și-au luat bilete și au plecat într-o super vacanță, într-un ținut desprins parcă din povești!

citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soțul Deliei, de fapt! Secrete neștiute din căsnicia artistei: „Nu ne pune nimeni frână”

Și fiindcă adoră călătoriile din plin, Delia are un cont special de Instagram dedicat aventurilor sale prin ținuturi exotice.

Delia și-a pus fanii pe jar cu cea mai fierbinte poză de până acum! Cum a fost surprinsă jurata iUmor

Una dintre fotografiile sexy postate de Delia pe Instagram

Și fiindcă iubește plaja și marea, îndrăgita artistă s-a lăsat fotografiată într-o ipostază extrem de sexy, ce i-a pus în lumină formele de invidiat!

citește și: Secretul bine ascuns al Deliei! Cu siguranță nu știai asta despre jurata de la "iUmor": "Era obraznică! I-am scos-o cu foarfeca"

Într-un bikini extrem de sexy, Delia și-a pus instant fanii pe jar, care i-au oferit instant mii de like-uri și numeroase comentarii în care o laudă pentru modul în care arată.

Locația unde Delia a ales să-și petreacă prima vacanță dupa pandemie este Grecia, unde artista a vizitat mai multe orașe și insule. Cântăreața a ales un hotel de cinci stele și a scos din buzunar sume colosale. Vedeta a plătit aproape 200 de euro pentru o noapte petrecută în locația exclusivistă, care se află la un pas de plajă.

Recomandari