Drew Barrymore, fără machiaj la 46 de ani. Cum arată acum actrița din "Îngerii lui Charlie"

Drew Barrymore, faimoasa actriță din seria de filme “Îngerii lui Charlie”, face furori chiar și la 46 de ani.

Talentata actriță se mândrește cu o carieră de invidiat, care început în 1982, atunci când a primit un rol în capodopera lui Steven Spielberg, “ E.T.: The Extra-Terrestrial”.

profimedia

Talentata actriță se mândrește cu o carieră de invidiat, care început în 1982, atunci când a primit un rol în capodopera lui Steven Spielberg, “E.T.: The Extra-Terrestrial”.

Drew Barrymore, o carieră de succes, dar cu ce preț?

La vârsta de 7 ani, Drew a devenit cea mai tânără gazdă a show-ului Saturday Night Live. Rolul ei din 1984, în filmul “Firestarter”, a ajutat-o pe Drew Barrymore să primească prima ei nominalizare la Globurile de Aur.

Rolul care a consacrat-o pe frumoasa actriță a fost totuși cel din “Îngerii lui Charlie”, unde a jucat alături de Cameron Diaz și Lucy Liu.

Citește și: Drew Barrymore spune că nu a mai avut o întâlnire de 5 ani: "Am renunțat la bărbați". Care e explicația

Succesul ei a costat-o mult, de vreme ce actrița a povestit în autobiografia sa, Little Girl Lost (1990), că la vârsta de 13 ani se lupta cu abuzul de substanțe și alcool.

În 1995, faimoasa actriță care își câștigase un renume la Hollywood, a pus bazele propriei companii de producție, Flower Films. De asemenea, Drew Barrymore a schimbat registrul, apărând și în comedii romantice, alături de Adam Sandler.

Cum arată Drew Barrymore fără machiaj

Deși e una dintre cele mai celebre nume de la Hollywood, actrița nu se afiește să își arate adevărata față, fără strop de machiaj. Pe lângă faptul că iese așa pe stradă, ea se filmează adesea fără make-up pentru contul ei de pe Instagram.

Chiar dacă are 46 de ani, actrița știe să își ascundă vârstă, având un ten luminos, care arătă în continuare foarte bine. Deseori, frumoasa actriță le împărtășește fanilor ce produse de îngrijire a pielii folosește pentru a avea un ten perfect curat și îngrijit.

Citește și: Drew Barrymore, dezvăluiri despre ce a pățit pe o aplicație de dating pentru vedete. Ce s-a întâmplat cu una dintre întâlniri

Actrița a menționat în repetate rânduri că se iubește așa cum e și că e prea curioasă să descopere semnele îmbătrânirii la ea pentru a dori să recurgă la operații estetice.

Ce a pățit actrița pe o aplicație de dating

Deși și-a făcut un renume în întreaga lume, Drew a dezvăluit că viața ei amoroasă nu e atât de spectaculoasă pe cât ne-am imagina, mai ales când vine vorba de aplicațiile de dating.

La începutul acestui an, Drew a vorbit deschis despre experiența ei de pe o aplicație de dating, dezvăluind ce s-a întâmplat cu una dintre întâlnirile ei cu un bărbat care a avut acces la platforma exclusivă vedetelor.

”Am stabilit o întâlnire cu un tip, în sfârșit. Mi-a tras clapa fix în momentul în care trebuia să ne vedem,” a dezvăluit ea în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show, scrie JustJared. ”Și eram gen ”nu puteai să fii nesimțit cu o oră înainte?” Aș fi câștigat o grămadă de timp.”

”Știu că genul ăsta de lucru se întâmplă tot timpul...m-am simțit atât de prost,” a continuat ea.

Cu ce se ocupă Drew Barrymore în prezent

Pe lângă talk show-ul ei de pe canalul CBS, Drew a apărut într-o nouă comedie numită Stand-In, alături de Lena Dunham și Ellie Kemper.

Frumoasa actriță este preocupată de fiicele ei, Frankie și Olive, pe care le are în urma căsniciei sale de 4 ani cu Will Kopelman. Cei doi au divorțat în 2016. Pe timpul pandemiei Drew s-a bucurat de faptul că a pertecut mai mult timp cu micuțele ei.

Ultimele știri