Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Drew Barrymore, dezvăluiri despre ce a pățit pe o aplicație de dating pentru vedete. Ce s-a întâmplat cu una dintre întâlniri

Drew Barrymore, una dintre cele mai cunoscute actrițe de la Hollywood a avut o experiență nefericită pe o aplicație de dating destinată exclusiv vedetelor, așa cum a dezvăluit recent.

Drew Barrymore a avut o experiență dezamăgitoare pe o aplicație de socializare

Profimedia

Drew Barrymore, în vârstă de 45 de ani, a devenit un nume cunoscut la Hollywood încă din copilărie, când a jucat în filmul de succes E.T. the Extra-Terrestrial, în 1982.

Au urmat roluri în filme precum The Wedding Singer, 50 First Dates și seria Charlie’s Angels, de la începutul anilor 2000, în care a jucat alături de Lucy Liu și Cameron Diaz.

Deși și-a făcut un renume în întreaga lume, Drew a dezvăluit că viața ei amoroasă nu e atât de spectaculoasă pe cât ne-am imagina, mai ales când vine vorba de aplicațiile de dating.

Drew Barrymore, experiență dezamăgitoare pe o aplicație de dating

Drew a vorbit deschis despre experiența ei de pe o aplicație de dating, dezvăluind ce s-a întâmplat cu una dintre întâlnirile ei cu un bărbat care a avut acces la platforma exclusivă vedetelor.

Citește și: Drew Barrymore spune că nu a mai avut o întâlnire de 5 ani: "Am renunțat la bărbați". Care e explicația

”Am stabilit o întâlnire cu un tip, în sfârșit. Mi-a tras clapa fix în momentul în care trebuia să ne vedem,” a dezvăluit ea în cadrul emisiunii The Drew Barrymore Show, scrie JustJared. ”Și eram gen ”nu puteai să fii nesimțit cu o oră înainte?” Aș fi câștigat o grămadă de timp.”

”Știu că genul ăsta de lucru se întâmplă tot timpul...m-am simțit atât de prost,” a continuat ea.

”Sunt bărbați importanți, cu putere și, evident, nu m-am îndreptat spre ei. Niciodată n-am făcut asta! Eram gen, oh, scenaristul de comedie, sună amuzant,” a spus Drew, ce a recunoscut și să s-a comparat cu alte femei de pe aplicație, mai des decât ar fi vrut.

Citește și: Sharon Stone, dezvăluiri incendiare despre ce a făcut pentru rolul din Basic Instinct. Cu ce “strategie” a devenit un sex-simbol

”În același timp, mă gândesc că ăsta e corpul meu. Am născut 2 copii. Mă descurc cu ce am...știi ceva, lasă. Iubesc femeile din campaniile Victoria’s Secret. Iubesc femeile pe aplicația asta și nu am de gând să mă compar cu ele.”

Nu e prima dată când actrița vorbește deschis despre experiența ei atunci când vine vorba de întâlniri. În urmă cu doar câteva luni, Drew Barrymore a recunoscut că nu a mai ieșit la o întâlnire romantică de 5 ani.

Recomandari