Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Schimbare de look pentru una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi! O știai blondă, dar stai să vezi cum arată acum! | FOTO

Este una dintre cele mai frumoase actrițe de la noi. Ai vazut-o în serialul "Sacrificiul", și o știai blondă, acum, însă frumoasa Michaela Prosan și-a făcut o schimbare de look și arată senzațional.

Frumoasa actriță Michaela Prosan pe care ați putut-o vedea în serialul Sacrificiul , dar și în Fructul Oprit, difuzate pe Antena 1, și-a facut recent o schimbare de look.

Adevărul despre relația dintre Maia Morgenstern și fostul soț, Claudiu Istodor: "Relația este crudă. Am ajuns la conflicte!"

Dacă în cel mai recent serial în care a jucat rolul lui Lili, o blonda focoasă si sexy, se pare ca în viața reala se simte mult mai bine cu părul vopsit în saten.

În fotografie postată recent pe contul său de Instagram se poate vedea schimbarea de look. Fanii nu au ezitat să-i transmită complimente frumoasei actrițe, care arată senzațional cu fiecare apariție, indiferent de culoarea părului.

🖤

O postare distribuită de Michaela Prosan (@michaela.prosan) pe

Michaela Prosan s-a născut în anul 1992, în Slobozia. A urmat cursurile Liceului de Arte Ionel Perlea din Slobozia, pentru ca mai apoi să absolve Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

Michaela Prosan s-a născut în anul 1992, în Slobozia. A urmat cursurile Liceului de Arte "Ionel Perlea" din Slobozia, pentru ca mai apoi să absolve Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, la clasa profesorului Florin Zamfirescu.

După ce a terminat filmările pentru Fructul Oprit, Michaela Prosan a trecut repede la un nou proiect. Actrița a fost cooptată în serialul Sacrificiul, putând fi văzută de telespectatori tot la Antena 1. Pentru noul proiect, Michaela Prosan a trecut printr-o schimbare de look, vopsindu-și părul în blond.

Recomandari