Căutare Live

E PITZI și vine din Franța: NABILLA BENATTIA. Galerie FOTO de excepție!

La 22 de ani, a făcut de toate. A fost arestată, a lăsat mască lumea televiziunii din Hexagon, a pozat pentru firme celebre. Nouă ne place, însă, pentru ceea ce este!

La 22 de ani, a făcut de toate. A fost arestată, a lăsat mască lumea televiziunii din Hexagon, a pozat pentru firme celebre. Nouă ne place, însă, pentru ceea ce este! Sau cum este!

Nabilla Benattia se trage dintr-o familie algeriano-italiană, chiar dacă domiciliază în Franța. Mama natură a dotat-o cu de toate. A ajuns prin pușcărie, după ce a făcut câteva matrapazlâcuri cu bani, a uimit lumea televiziunii din Hexagon, după ce a rostit câteva fraze antologice, a pozat pentru firme cu ștaif și, de ceva vreme, ține coperțile revistelor mondene. Noi am considerat că e bine ca după o zi obositoare să ne clătim ochii. Ce ziceți?

Dumnezeule, în ce hal a ajuns! Mary-Kate Olsen şi-a distrus faţa din cauza operaţiilor estetice! Nu mai arată deloc aşa... Galerie FOTO: Te prăpădeşti de râs! Vedetele de la Hollywood s-au dezlănţuit şi s-au luat la întrecere pentru "cea ...
Parteneri
Gem de pepene galben. Gem fin cu textură de jeleu
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x