Căutare Live

Fiica Adrianei Trandafir, fotografie îndrăzneață. Cum a fost surprinsă Maria Speranța

Maria Speranța este o tânără extrem de frumoasă, iar recent i-a încântat pe fani cu o imagine realizată într-o ipostază îndrăzneață.

Maria Speranța este o domnișoară încântătoare și publică imagini îndrăznețe

Antena 1

Maria Speranța are 21 de ani și recent s-a întors din Asia, und ea participat la aventura vieții ei, împruenă cu mama sa, celebra actriță Adriana Trandafir. Tânăra este activă pe rețelele sociale și printre ultimele imagni publicate se numără una în care se observă că nu poartă sutien.

Pe pielea tinerei se observă urmele bronzului. Zâmbetul cuceritor al Mariei înfrumusețează misterioasa fotografie.

Maria Speranța a plecat optimistă în Asia Express, împreună cu mama ei. Înainte de a pleca în călătorie, tânăra era conștientă că urma să își testeze limitele.

„Cea mai provocatoare experienţă personală, de până acum, singura în care o să ne testăm limitele, puterea de a merge cu adevărat mai departe, după ce o să spunem: gata, până aici, nu mai pot. Împreună, pentru prima oară, suntem o echipă în situaţii nemaintâlnite, în locuri neştiute, în condiţii netrăite şi nebănuite. O să trecem prin multe bune şi rele şi o să încercăm să facem faţă cerinţelor. Sperăm ca timpul nepetrecut împreună până acum să se adune într-un exercitiu de iubire, ambiţie, autocunoaştere, bucurie şi joacă, sperând să nu regretăm niciodată această alegere. Asia Express, noi suntem pregătite, tu?, a declarat Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir, înainte de plecare.

Citește și: Fotoreportaj Asia Express, episodul 8. Întreaga echipă a avut de-a face cu peisaje care îți taie răsuflarea

În primele zile ale competiției Maria Speranța a întâmpinat niște probleme de sănătate și a avut nevoie de intervenția medicului, spre îngrijorarea mamei sale.

Din fericire, tânăra s-a recuperat rapid și a putut participa la show. Cel mai dificil în Asia Express i s-a părut autostopul, mai ales că show-ul a fost realizat în perioadă de pandemie, iar oamenii au devenit în ultimul timp mult mai reticenți când vine vorba despre interacțiuni.

Citește și: Cum arată Elwira Petre în costum de baie. Ipostaza în care s-a lăsat fotografiată la scurt timp de la întoarcerea din Asia Express

Adriana Trandafir a descris-o în urmă cu puțin timp pe fiica ei, explicând că este studentă în Olanda.

Citește și: Oase, despre experiența Asia Express: "E cel mai greu sezon. Efectiv, mănânc pe bordură. Ne-a oprit Poliția de șase ori"

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut – care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea. M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu … Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine”, a declarat, pentru Libertatea, Adriana Trandafir.

Cât de mare a crescut și cum arată acum fiul lui Cristiano Ronaldo. Selfie-ul adorabil care a atras atenția fanilor... Hailie Jade, fiica lui Eminem, imagini provocatoare, pe vapor. S-a pozat doar în costum de baie. Cum arată...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x