Fiica lui Răzvan Simion se transformă într-o domnișoară încântătoare. Cât de frumoasă e Ianca în cele mai recente selfie-uri

Răzvan Simion, prezentatorul TV al emisiunii matinale "Neatza cu Răzvan și Dani" are cu ce să se mândrească. Ianca, fiica lui este de o frumusețe rară și impresionează cu aspectul său plăcut.

Fiica lui Răzvan Simion se transformă într-o domnișoară încântătoare

Răzvan Simion este un tătic fericit și norocos, are doi copii minunați, care îi seamănă izbitor, însă fiica lui face furori în mediul online cu look-ul și frumusețea ei.

La vârsta de 16 ani, Ianca este o domnișoară în toată regula, iar tatăl ei este foarte mândru de ea și o susține în tot ceea ce își dorește să facă.

Cum arată fiica lui Răzvan Simion

Prezentatorul TV a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Diana Simion, iar din rodul iubirii lor s-au născut doi copii perfect sănătoși, Tudor în vârsta de 12 ani și Ianca (16 ani).

Ianca s-a transformat într-o adolescentă extrem de frumoasă, iar acest lucuru este vizibil prin fotografiile ei de pe rețelele de socializare.

Fiica lui Răzvan Simion a publicat pe contul de Intagram o fotografie cu ea, în care se poarte observa cât de mare s-a făcut. Se pare că frumusețea a moștenit-o de la ambii părinți, iar talentul de a se simți bine în fața camerei a fost preluat de la tatăl său.

Citește și: Cum arătau Dani Oțil și Răzvan Simion, în urmă cu 30 de ani! Poza e senzație

Ianca se bucură de un succes remarcabil și în mediul online, unde are mai mult de 7.000 de urmăritori și peste 500 de aprecieri, semn că tânăra se simte foarte bine atunci când este în centrul atenție. De asemenea, în viitorul apropiat este posibil ca adolescenta să îi calce pe urme tatălui său și să apară în lumina reflectoarelor.

Ianca are o mulțime de prieteni pe rețelele de socializare, care o apreciază exact așa cum este și îi reamintește cât de frumoasă este.

"Doamne, ești superbă. Nu știu cum poți fii atât de frumoasă!" sau "Ce drăguță ești!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care se pare că îi sunt și prieteni în viața reală.

Citește și: Fiul lui Răzvan Simion împlinește 12 ani. Cât de simpatic e Tudor și ce mesaj i-a transmis prezentatorul​

Răzvan Simion se laudă de câte ori are ocazia cu copii lui pe Instagram, unde postează fotografii cu ei. Acesta are o legătură specială și o conexiune puternică cu cele două ființe din viața lui.

Ianca și Tudor Simion erau doar niște copii atunci când părinții lor au decis să meargă pe drumuri diferite, însă prezentatorul TV s-a implicat foarte mult în creșterea și educația lor.

Ultimele știri