Celebritatea îi bate la ușă! Florin Răduţă, câştigătorul X Factor 2015, va cânta alături de Ştefan Bănică Jr.

Câştigarea unui concurs de talente nu te face automat vedetă! Iar Florin Răduţă ştie foarte bine acest lucru. A câştigat X Factor 2015, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să muncească şi mai mult decât până acum.

Câştigarea unui concurs de talente nu te face automat vedetă! Iar Florin Răduţă ştie foarte bine acest lucru. Da, a câştigat X-Factor 2005, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să muncească şi mai mult decât până acum.

Norocul lui este că a avut un mentor care a crezut în el din prima clipă şi continuă să creadă şi acum. Ştefan Bănică a fost impresionat din primul minut de vocea lui Florin, aşa că a ştiut că trebuie să fie parte din echipa lui. Iar faptul că tânărul a progresat, nu a făcut decât să-i confirme faptul că Florin Răduţă merită să ajungă celebru. Aşa că l-a anunţat în faţa echipei Observator Special că vor cânta împreună.

Povestea de viaţă a băiatului simplu, venit din Târgovişte la Bucureşti pentru a deveni vedetă este un adevărat scenariu de film.

S-a întors în ţară cu un vis nou. Pe care şi l-a realizat, cu ajutorul lui Ştefan Bănică, mentorul său de la X-Factor.

"Băi, eşti nebun? Eşti nebun? M-ai făcut KO, sunt la podea. Când ai început să cânţi m-a izbit un tren în cap, aşa ai fost", a spus Bănică la audiția lui Florin.

Fără a face vreo oră de canto când a venit la X-Factor, Răduţă a cucerit publicul, telespectatorii, dar mai ales juraţii.

Nici după terminarea concursului, Bănică nu l-a lăsat de izbelişte pe Răduţă. Ca dovadă, vestea bună pe care i-a dat-o, chiar în timp ce filmau cu echipa Observator Special.

Este foarte clar că, având un asemenea mentor, Florin Răduţă are toate şansele să se instaleze confortabil pe piaţa muzicală din România.

Ultimele știri