Fosta soție a lui Rafael van der Vaart, ipostaze incendiare în Saint Tropez. Cum a fost pozată Sylvie Meis

Are 43 de ani, dar cariera de model a ajutat-o să rămână în formă. Recent Sylvie Meis a făcut senzație la plajă, alături de Niclas Castello, bărbatul alături de care are o relație din anul 2020.

Recent Sylvie Meis a făcut senzație la plajă, alături de Niclas Castello

Profimedia Images

Sylvie Meis este fosta soție a lui Rafael van der Vaart, dar pare că eșecul căsniciei nu a îmăiedicat-o să aibă o nouă relație. Cele mai recente imagini surprinse de paparazzi sunt dovada clară a acestui lucru.

Citește și: Cei mai sexy fotbaliști de la Euro 2020 și iubitele lor

Fosta soție a lui Rafael van der Vaart, ipostaze incendiare în Saint Tropez

Sylvie și Niclas au fost pozați pe plajă în Saint Tropez, în ipostaze incendiare. Și-au da frâu liber sentimentelor și su fost pozați în ipostaze incendiare. Nu s-au sfiit deloc de faptul că sunt în public și s-au bucurat de momentele petrecute împreună.

Sylvie este o personalitate tv și un model de succes. Acesata a fost căsătorită cu Rafael van der Vaart. Cei doi s-au despărțit în anul 2013, după ce au avut parte de un momeny de cumpănă în anul 2010. Atunci modelul de origine olamdeză a recunoscut că l-a înșelat cu un pilot de la o companie aeriană.

Niclas Castello ete un artist german, alături de care pare că Sylvie l-a uitat pe fotbalist. Cei doi au fost în centrul atenției fotografilor după ce s-au afișat într-o vacanță în Saint Tropez.

Citește și: Adrian Mutu, interviu exclusiv la Super Neatza! ”Dacă nu faceam fotbal poate acum eram mecanic la Uzina Dacia”

Cât de mult au crescut băieții lui Ciprian Marica. Cum arată micuții săi și ai superbei Ioana

Ciprian Marica este un tătic fericit. Fostul fotbalist se mândrește cu băiețeii săi din relația actuală cu Ioana Marcu, Albert Andrei și Ethan Ioan.

Fostul atacant al echipei naționale de fotbal postează des imagini cu micuții săi, care au moștenit frumusețea mamei lor, Ioana Marcu.

Marica îi duce pe băieți în vacanțe și nu se dă în lături de la activități benefice pentru cei mici. El și piticii se fotografiază în parc, în timp ce petrec timp în natură, la ski și chiar pe stadion, acolo unde copiii săi par că se simt în largul lor.

Citește și: David Beckham a împlinit 46 de ani. Imagine rară din adolescență cu fostul fotbalist

Ultima imagine îi arată pe biciclete, la scurt timp după Paște. Antrenorul poartă pantaloni și jachetă sport și se află în urma băiatului cel mare, Albert Andrei.

Ioana Marcu și Ciprian Marica sunt împreună din anul 2016, dar nu s-au cununat. Nici nu se gândesc să facă nuntă căci niciunul nu consideră faptul că un document ar schimba lucrurile dintre ei.

Ultimele știri