Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

FOTO! Amy Winehouse a fost incinerata! Parintii au parut impacati!

Amy Winehouse a fost astazi incinerata, in cadrul unei ceremonii la care au participat peste 150 de prieteni. Parintii artistei s-au aratat impacati, chiar resemnati cu decesul fiicei lor.

Amy Winehouse a fost astazi incinerata la Londra, inconjurata de cei mai dragi prieteni si de membrii familiei. Tatal artistei, Mitch a tinut un elogiu in cadrul caruia a parut impacat cu pierderea fiicei, povestind cu zambetul pe buze mai multe episoade din copilaria lui Amy.

"A fost o celebrare a vietii lui Amy Winehouse si nu o despartire dureroasa", a povestit unul dintre apropiatii sotilor Winehouse.

Mama lui Amy, Janice nu a luat cuvantul, dar a afisat o atitudine resemnata si ceva mai senina decat in urma cu o zi cand a parut distrusa de pierderea fiicei.

VEZI GALERIA DE IMAGINI MAI JOS!

In timpul incinerarii, Mitch Winehouse i-a urat fiicei sale odihna vesnica: "Noapte buna, ingerasul meu. Somn usor! Mama si tata te iubesc foarte mult!".

Ultimul barbat din viata lui Amy Winehouse, Reg Travis a fost prezent la ceremonie, imbracat la patru ace, dar aratand ingandurat si foarte trist. El a vorbit cu presa despre durerea pierderii lui Amy, numind-o pe aceasta "draga mea iubita", cu toate ca de cateva saptamani de zile se despartise de artista din cauza exceselor acesteia.

Fostul si controversatul sot al lui Amy, Blake Fielder Civil a marturisit ca este coplesit de durere, ca lacrimile sale nu se vor usca niciodata, dar a refuzat sa participe la ceremonia de adio, de teama ca fostul socru inca ii poarta resentimente si continua sa in invinovateasca ca a introdus-o pe Amy in lumea drogurilor si alcoolului.

Printre prieteni s-au numarat Kelly Osbourne, cu chipul palid de durere, Bryan Adams, Dionne Bromfield care a plans in timpul ceremoniei, fratele artistei si numerosi amici din sfera profesionala.

Foto: Dailymail.co.uk si Intactimages.ro /EPA

Recomandari