În urmă cu câteva luni, matinalul de la "Neatza" şi-a deschis un restaurant în nordul Capitalei, însă, după cum chiar el spune, nu a reuşit să îşi aducă familia în locul atât de drag lui.
După un apropo subtil din partea mamei sale, Dani Oţil şi-a luat inima-n dinţi şi a chemat-o la Bucureşti pentru a găti timp de o săptămână prânzul în restaurantul pe care l-a deschis în urmă cu jumătate de an. După o zi cu papricaş de pui, plăcinte cu brânză şi mărar şi supă, familia matinalului a ciocnit un pahar de vin.
"Poza asta poate nu înseamnă nimic pt tine, cititorule. Pentru mine, un băiat de la Reșița care a copilărit la țară... Cu săpat, cules, câmp, animale...poza asta înseamnă mult. Mâinile astea m-au crescut, m-au dus la școală şi m-au învățat cu munca. Azi, ciocnesc primul pahar de vin cu mama şi cu tata în restaurantul pe care l-am făcut de la zero. Poate puteam mai mult până la vârsta asta. Poate nu. Văd în ochii lor că suntem bine", a scris Dani pe pagina de Facebook.