FOTO: Nicole Scherzinger, mai irezistibilă ca niciodată la Globurile de Aur! Cântăreaţa a afişat un decolteu uriaş, ce i-a lăsat fără grai pe bărbaţi

 

Decernarea premiilor Globul de Aur a reunit, în Los Angeles, sute de staruri care au strălucit în ţinute care mai de care mai sexy, iar printre acestea s-a numărat şi Nicole Scherzinger, care a reuşit să se facă remarcată.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, aparent simplă, Nicole a făcut senzaţie printre spectatori, căci a afişat un decolteu uriaş, ce i-a evidenţiat, fără doar şi poate, bustul apetisant.

Mai mult de atât, ţinuta sa deosebit de elegantă a avut spatele decupat, astfel că senzualitatea sa a fost sporită, imaginile surprinse de fotografi punând în valoare acest lucru.

Nicole Scherzinger, născută pe 29 iunie 1978 în Hawaii, este o cântăreață americană de pop/R&B, compozitoare, dansatoare și actriță. În 2001 a câștigat prima ediție de Popstars și a devenit una dintre membrele formației Eden's Crush. După despărțirea lor, Scherzinger a participat la câteva proiecte muzicale sub numele de „Nicole Kea”. În 2003 s-a alăturat grupului Pussycat Dolls, devenind vocea principală. Acesta a fost nominalizat la Premiile Grammy la categoria „Cea mai bună interpretare vocală a unui duet sau grup” pentru piesa „Stickwitu”. De pe albumul de debut, PCD, au fost lansate cinci cântece, cel mai bine clasat în topuri fiind „Don't Cha”. Al doilea material discografic, Doll Domination, a fost lansat pe 19 septembrie 2008, cel mai nou single al grupului fiind „Jai Ho (You Are My Destiny)”.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe