Căutare Live

Gabi Bădălău, motiv de ceartă între Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean. “Bărbații sunt vânători dar nu toate femeile sunt gazele"

Bianca Drăgușanu știe cum să țină atenția celor din jur. Dacă nu e ceva, e altceva. Mai nou, a reintrat în dispută cu fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean.

Bianca Drăgușanu, din nou în scandal

Instagram

Motivul este nimeni altul decât actualul partener al Biancăi, Gabi Bădălău, la rândul său, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu, ex membră a trupei Sexxy.

Potrivit Fanatik, pare că Gabi Bădălău ar fi dorit o relație cu Iulia Sălăgean. Cele două au fost prietene în trecut, însă prietenia lor a trecut prin mai multe scandaluri.

Bianca Drăgușanu a reacționat dur la adresa Iuliei Sălăgean

Fosta asistentă TV a lansat mai multe acuzații pentru ca apoi să concluzioneze că nu are sens să preteze nici măcar la a comenta despre ea.

Ce valoare au cuvintele unei persoane cu moralitate îndoielnică?! Ne uităm în gura unei femei cu dosar de prostituție? Serios? Eu nu am muncit o viață întreagă să comentez ce spune o astfel de persoană, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit sursei menționată.

Citește și:Adevărul spus de Bianca Drăgușanu în legătură cu presupusa sarcină. "Și dacă aș fi, nu aș recunoaște public imediat"

Bărbații sunt vânători, dar nu toate femeile sunt gazele! O găină care se vrea fazan nu merită atenție, a concluzionat blondina.

Pe de altă parte, cele două nu sunt la primul scandal. Ele, care la un moment dat erau bune prietene, au ajuns să nu mai accepte să fie asociată una cu alta.

Citește și:Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Gestul făcut de afacerist chiar în fața familiei, care nu o acceptă pe blondină

În urmă cu câteva luni, potrivit aceleiași surse, Iulia Sălăgean susținea că Bianca Drăgușanu nu duce viața de lux pe care o afișează în social media și că spune numai minciuni.

Cineva e minciunică. Cineva spune că e super fericită, super iubită, dar nu mai poate de mine și a încercat din nou să-mi închidă contul. Oops! Unde e fericirea?, a scris Iulia Sălăgean.

Bia Khalifa a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit și cum se simte în prezent aceasta... Cristina Cioran și-a botezat fetița. Cu ce rochie a surprins vedeta și cum a fost evenimentul...
Parteneri
Alimente care nu expiră niciodată. Pot fi consumate și după 10 ani
Catine.ro
Ultimele știri
x