Antena Căutare

Gabriela Firea, imagini rare cu cei doi fii ai săi. Cât de mult au crescut băieții ministrului și cum arată acum micuții

Gabriela Firea a postat mai multe imagini emoționante cu cei doi fii ai săi. Mai mult, ministrul a distribuit și mesajele emoționante pe care cei mici i le-au oferit de Ziua Femeii.

Gabriela Firea a publicat mai multe imagini cu mezinii familiei și le-a arătat prietenilor virtuali ce surprize emoționante a primit de la cei mici

Hepta

Gabriela Firea este o mamă împlinită și nu a ratat ocazia de a se lăuda cu cei doi băieții ai săi. Actualul ministru este extrem de activ pe rețelele sociale și postează adesea detalii despre proiectele ei, însă de data aceasta, Firea a publicat o serie de imagini rare. Aceasta s-a fotografiat alături de cei doi băieți ai săi la serbarea pentru Ziua Femeii și a transmis căteva cuvinte emoționante în mediul online.

Ce imagini a postat Gabriela Firea în mediul online. Cum arată cei doi băieți ai ei

Alături de actualul soț, Florentin Pandele, aceasta are doi copii David Petru, în vârstă de 10 ani și Zian-Mihail, de 7 ani. Micuții sunt acum la școală și cu ocazia zilei de 8 Martie, cei mici au pregătit mai multe surprize pentru mama lor, printre acestea și o scrisoare emoționantă.

„Pentru toată dragostea pe care mi-o porți, pentru nopțile pentru care îmi veghiezi somnul și pentru că sunt mereu în rugăciunile tale, fără să aștepți vreo răsplată, îmi mulțumesc”, a fost mesajul scris de mezin.

Din partea copiilor săi, aceasta a primit și câteva versuri înduioșătoare. „Mama mea este frumoasă/ Are părul ca de soare/ Vocea ei este duioasă/ Mama mea mă iubește tare”, a mai fost una dintre declarațiile de dragoste a micuților pentru cea care le-a dat viață.

Citește și: Gabriela Firea a împlinit 50 de ani. Ce imagini a publicat pe rețelele sociale: „Sunt recunoscătoare...”

Emoționantă, Gabriela Firea a publicat mai multe imagini, atât cu scrisorile, dar și cu cei mici de la serbare.

„Se încheie cea mai emotionantā sāptāmânā pentru femei! Din energia pozitivā a mārtisoarelor, florilor, felicitārilor si îmbrātisārilor sper sā rāmâna nu doar o amintire frumoasā, ci si dorinta de a fi mai buni, mai calzi si mai umani în fiecare zi. Iar femeile din viata noastra sā se simtā mai întelese, apreciate, respectate si mai iubite”, a transmis ministrul.

„Cu serbārile lor, David si Zian mi-au reamintit de festivitātile noastre scolare în care, de fiecare datā când cântam, împreunā cu toti colegii :”E ziua ta, māmico, în dar ti-am adus inima….”, lācrimam Emotii care nu se uitā vreodatā….”, a mai mărturisit aceasta.

Citește și: Cât de mult a crescut fiul Elenei Băsescu. Traian Băsescu Junior a împlinit 8 ani. Cum arată acum băiețelul

Gabriela Firea mai doi băieți, pe Tudor și David Petru, din timpul mariajului cu Răsvan Firea, primul ei soț care a decedat în urma unui atac cerebral. Anterior, bărbatul mai fusese căsătorit și avea un fiu care i-a devenit fiu vitreg ministrului.

Cine o va boteza pe nepoțica lui Adi Minune, fiica Adrianei Simionescu. Viitoare mămică vrea să păstreze totul în famili... Marcela Fota, pusă la zid pentru relația cu iubitul tinerel. Ce vedetă a lansat „atacul” la adresa interpretei...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x