Căutare Live

Galerie FOTO! Vezi cum arata Emma Rhys, iubita celui mai scump fotbalist din istorie

La prezentarea oficiala la Real Madrid, Gareth Bale a fost insotit de cei mai importanti oameni din viata sa! Nu putea lipsi nici Emma Rhys, logodnica noului "galactic"

Gareth Bale si Emma Rhys Jones sunt adeptii principiului "prima iubire e cea mai buna". S-au cunoscut in timpul liceului si au ramas nedespartiti. Parintii au fost de-acord cu relatia, iar in 2012 a aparut un nou membru in familie. Alba Violet, rodul dragostei dintre Gareth si Emma, nu putea lipsi de la prezentarea oficiala la Real Madrid.

La fel ca mama, micuta si-a sustinut tatal cum a stiut mai bine in ziua in care a devenit cel mai scump fotbalist din istorie.

* 101 milioane de euro a platit Real Madrid pentru transferul lui Gareth Bale

"Sunt foarte fericit ca ma aflu aici, pe un asemenea stadion, in postura de jucator al lui Real Madrid! Este un vis", au fost primele cuvinte ale mijlocasului la prezentarea oficiala.

Madonna citeste carti pentru copii... Cele mai frumoase tunsori din istoria Hollywood-ului...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri