Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Chefi la cutite Sezonul 9

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu, poza ce a pus fanii pe jar: „Dacă vă iubiți luați-vă!”

Gina Pistol și simpaticul Chef Cătălin Scărlătescu au stârnit o adevărată controversă printre fani după ce au fost surprinși într-o ipostază complet neașteptată!

Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu se pregătesc pentru sezonul 7 Chefi la cuțite

Nu mai este o surpriză faptul că între Gina Pistol și Cătălin Scărlătescu există o frumoasă prietenie, născută în urmă cu mai mulți ani.

GINA PISTOL ȘI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU, POZĂ CE A PUS FANII PE JAR

Chiar dacă în timpul bătăliilor culinare Gina Pistol este imparțială și nu își ajută prietenul, nu de puține ori ea a fost observată în compania lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Recent, frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite a fost surprinsă chiar stând în brațe la Scărlătescu și pozând într-o ipostază mai mult decât amuzantă, așa cum fac doi vechi prieteni puși pe glume.

Așa cum era de așteptat, poza a aduant instant mai bine de șapte mii de like-uri pe Facebook și zeci de comentarii.

Au fost și guri rele care nu au înțeles că pe cei doi îi leagă o prietenie specială, motiv pentru care au venit cu tot felul de urări îndrăznețe, precum: „Dacă vă iubiți, luați-vă”.

Dincolo de numeroasele glume referitoare la iubirea secretă a lui Cătălin Scărlătescu pentru Gina Pistol, pe cei doi îi leagă o prietenie specială, motiv pentru care își împart adesea detalii intime din viața privată. La un moment dat, într-un sezon anterior Chefi la cuțite, Gina Pistol chiar s-a pus cu gura pe prietenul său Scărlătescu pentru a-l determina să slăbească!

Frumoși, plini de energie și cu un șarm aparte, cei doi au fost pozați recent pe platourile de filmare unde se pregătește sezonul nou al emisiunii Chefi la cuțite!

Recomandari