Căutare Live

HOT, HOT, HOT! Anda Adam şi-a etalat trupul de zeiţă pe o insulă din Caraibe

Anda Adam şi-a etalat trupul de zeiţă într-un paradis tropical, pe o insulă din Caraibe. Îmbrăcată într-un costum de baie, blondina a pozat frumos la cameră, lângă trei păsări flamingo.


Anda Adam şi-a etalat trupul de zeiţă într-un paradis tropical, pe o insulă din Caraibe. Îmbrăcată într-un costum de baie, blondina a pozat frumos la cameră, lângă trei păsări flamingo. Asta, spre bucuria fanilor care au putut vedea mai mult decât erau obişnuiţi. Cu ochelarii de soare, Anda a demonstrat încă o dată că orele petrecute la sală se văd pe abdomenul ei plat.

Altă zi de plajă, alt costum de baie, că deh este o divă care se respectă. De această dată a ales culoarea albă care să-i scoată în evidenţă bronzul frumos, la care a asortat o pereche de ochelari de soare în acelaşi ton şi o pereche de cercei lungi. Chiar dacă se jură că nu s-a atins nimeni de buzele ei. cu acid hialuronic, fanii Andei au fost încântaţi de buzişoarele artistei.

Ce mai, Andei îi merge din plin şi pare a fi extrem de fericită. Asta dincolo de drama pe care o trăieşte fostul iubit, Cătălin Botezatu. R

Smiley, asaltat de fete îmbrăcate în lenjerie intimă... Lora: "Sexy" e un lucru bun atunci când este combinat cu mai multe calități...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri