Ilie Nastase: "Nu ma gandesc la casatorie cu Brigitte Sfat!"

Ilie Nastase nu se gandeste la o relatie foarte serioasa cu Brigitte Sfat.

Intr-o interventie telefonica la Un Show Pacatos, Ilie Nastase a acceptat sa vorbeasca despre relatia sa cu Brigitte Sfat, tinand insa sa dezamageasca pe cei care visau deja la nunta anului.

Fostul tenismen a explicat ca are cu Brigitte o relatie frumoasa, normala, dar de inceput si ca nu se pune deocamdata problema de logodna, copii sau vreun angajament mai serios.

"In ziua de azi, nimeni nu mai poate garanta stabilitatea unei relatii. Nu ne gandim la casatorie, eu nu ma gandesc nici sa redevin prea curand tatic", a spus Ilie Nastase care a glumit pe seama mutarii cu Brigitte Sfat, in sensul ca bruneta mai are multe de dovedit pana sa ii intre cu adevarat in casa.

Si cu fosta sotie, Amalia, Ilie Nastase continua sa intretina relatii cordiale, explicand ca divortul discret intervenit la Paris a salvat legatura dintre ei de mult scandal si rautate.

Totusi, si fara ca relatia dintre Ilie Nastase si Brigitte Sfat sa fie una stabila si serioasa, cei doi se rasfata reciproc in bucatarie. Fostul iepuras Playboy a dezvaluit ca Ilie obisnuieste sa ii serveasca micul dejun, compus cel mai adesea din oua si cremwursti.

In ce-o priveste pe Amalia Nastase, desi nu a cunoscut-o personal, Brigitte Sfat a vorbit cu ea la telefon, a urmarit-o in presa si a ajuns sa o admire.

Ultimele știri