Căutare Live

Imagini noi cu Kate Middleton din turneul din Caraibe. Cum a fost fotografiată alături de Prințul William

Cele mai recente imagini sunt dovada clară că Ducii de Cambridge adoră aventurile și experiențele noi. Kate Middleton și Prințul William au făcut scufundări în turneul din Caraibe. Un fotograf regal care le-a fost alături i-a surprins în timp ce se distrat de minune.

Kate Middleton și Prințul William au făcut scufundări în turneul din Caraibe

Profimedia Images

Recent au apărut imagini cu cei doi din timpul unor scufundări, iar aceasta este dovada clară a faptului că adoră să petreacă timp împreună.

Fotograful regal oficial Matt Porteous a publicat pe Instagram o serie de clipuri și fotografii din perioada în care a surprins cuplul în timpul turneului lor.

El a dezvăluit câteva fotografii rare cu Ducii de Cambridge în timp ce cuplul regal făcea scufundări în adâncuri. Aceștia s-au bucurat de apa albastră și de viețuitoarele marine, iar rechinii chiar erau pe lângă cei doi, scrie hellomagazine.com.

Vezi aici imaginea cu Kate Middleton sub apă!

Fulgy de la Clejani a fost condamnat la doi ani de închisoare. Pentru ce fapte este acuzat și câți bani trebuie să plăte... Rochia provocatoare cu care Nicole Cherry a apărut pe internet a scăpat un detaliu intim la vedere. Cum s-a pozat proasp...
Parteneri
Bulion de roșii cu ardei capia copți
Catine.ro
Ultimele știri
x