Ioana Năstase, gestul făcut cu doar două zile înainte de divorțul de Ilie: „Am făcut exact ce am simțit”

Ioana Năstase a făcut un gest impresionant, care l-a uimit pe Ilie. Ce a hotărât aceasta cu doar două zile înainte de divorț.

Ioana și Ilie Năstase nu mai divorțează

Instagram/Profimedia

Iubirea iese victorioasă și de această dată în cazul Ioanei Simion și a lui Ilie Nătase. Soția fostului tenismen a ales să-și retragă cererea de divorț, chiar cu două zile înainte de înfățișarea de pe 24 iunie.

Ioana Năstase și Ilie nu mai divorțează. Soția lui a făcut un gest impresionant și și-a retras cererea

Ioana Năstase a hotărât să nu mai divorțeze, retrăgându-și cererea cu doar două zile înainte de înfățișare. Aceasta a făcut mai multe declarații, unde a dezvăluit ce a determinat-o să ajungă la această decizie.

Deși au trecut prin multe obstacole, de-a lungul relației, Ioana Năstase și Ilie au găsit modalitatea prin care au reușit să rămână împreună și să se gândească la un viitor împreună, chiar dacă în povestea lor de dragoste au exista și câteva altercații.

Citește și: Ioana Simion nu mai divorțează de Ilie Năstase. L-a iertat: „S-a schimbat foarte mult”

Ioana Năstase a făcut o serie de declarații în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars, unde a explicat ce a determinat-o să renunțe la divorț, dar și cum a reacționat fiul acesteia atunci când a aflat e decizie a luat.

„Am făcut exact ce am simțit, ce mi-a dictat sufletul, aia am făcut. Eu nu ascult părerile nimănui, eu fac doar ceea ce simt eu și asta am simțit. Fiul meu îmi e alături întotdeauna. Am un copil bine crescut și e de acord întotdeauna. El îmi spune mai tot timpul să fac așa cum cred eu că îmi este bine”, a declarat Ioana Simion pentru Antena Stars.

Cum a mai declarat și în trecut, Ioana Simion Năstase se gândește întotdeauna la binele lui Ilie, acesta fiind și motivul pentru care ea a ales să rămână căsătorită cu acesta.

Citește și: Alessia, fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei Năstase, a terminat liceul. Mesajul emoționant al mamei, la festivitatea de absolvire

„Doar ce am venit din vacanță. Am fost vreo câteva zile plecați la Paris. Mai am câteva treburi de rezolvat, după care vom merge la Constanța. Vreau ca el să fie liniștit, să fie ok!”, a mai spus ea.

Ioana Năstase nu mai divorțează de Ilie. Și-a retras cererea

Ioana Năstase a ales să renunțe la divorțul de Ilie, chiar cu două zile înainte de termenul înfățișării la tribunal.

Citește și: Celebrități din România și din străinătate care au avut parte de mai multe nunți și divorțuri. Cine sunt cei cu 5 sau 8 căsnicii

„Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva", a spus Ioana pentru click.ro.

Ce spunea Ioana Năstase în urmă cu puțin timp despre divorțul de Ilie

„Probabil că-mi voi retrage cererea de divorț. Vă spun ce simt acum. Încă nu am amânat termenul, voi lua legătura cu avocata mea dacă mă voi răzgândi și sigur mă voi răzgândi. E mai bine pentru mine și Ilie. Eu nu am uitat acel eveniment din luna ianurie, l-am iertat și am trecut peste, încerc să fie cât mai bine și pentru mine și pentru el. Așa simt acum, e exact ce simt acum”, a povestit Ioana Năstase pentru Antena Stars, la vremea respectivă.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri