Îți amintești de Cecilia din telenovela "Îngerașul"? La 37 de ani e renumită pentru aparițiile sale incendiare

Dulce Maria, fetiţa minune, ne cucerea inimile tuturor la începutul anilor 2000 în telenovela "Îngeraşul". Tot timpul pusă pe şotii, micuţa avea 5 ani atunci când aduna milioane de oameni în faţa televizoarelor, care urmăreau fiecare episod cu sufletul la gură.

Dulce Maria, fetiţa minune, ne cucerea inimile tuturor la începutul anilor 2000 în telenovela "Îngeraşul". Tot timpul pusă pe şotii, micuţa de cinci ani avea pe cartea sa un alt personaj îndrăgit, care din măicuță devina mămica îngerașului.

FOTO! Cu siguranţă vă amintiţi de fetiţa minune din "Îngeraşul". Acum are 19 ani şi cântă la chitară

Vorbim despre Cecilia, sau Ceci, așa cum o alinta Dulce Maria. Pe numele său real Lisette Morelos, actriță are astăzi 37 de ani și o carieră actoricească într-o continuă evoluție.

Actrița a avut numeroase apariții în reviste glossy

Lisette și-a început cariera actoricească la o vârsta fragedă. A absolvit Centrul de Educare Artistică, iar primul său rol într-o telenovela a fost la 17 ani, în "Tu y yo". Însă, de departe, cel mai popular și îndrăgit rol al său este cel al Ceciliei din "Carita de Angel".

Lisette a cunoscut succesul cu rolul din telenovela "Îngerașul"

Actriță trăieşte acum în Canada și pare să fi cochetat și cu modelingul.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri