Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Jennifer Lopez este în doliu! A murit „marea ei iubire”, la doar 51 de ani: „Nu există niciun om care să mă cuoască mai bine decât a făcut-o el”

Jennifer Lopez trece prin momente greu de imaginat. Omul pe care îl numește „iubirea vieții” a murit, la doar 51 de ani.

Jennifer Lopez este în doliu! A murit „marea ei iubire”

Profimedia

Fostul iubit al lui Jennifer Lopez a murit. David Cruz, 51 de ani, s-a stins din viață la unul dintre cele mai mari spitale din New York, Mount Sinai West. În acest moment, nu se știe cauza morții acestuia.

Lopez și Cruz au format un cuplu timp de nouă ani. S-au despărțit la mijlocul anilor '90. Ei s-au cunoscut în 1984, când artista avea 15 ani, iar el, 16.

Actuala parteneră de viață l-a descris ca fiind „un bărbat blând și iubitor. A fost un tată devotat copiilor și familiei”.

Jennifer Lopez a vorbit ultima oară despre relația cu Cruz în 2004. Artista și-a amintit cu plăcere despre primul ei iubit:

„Îmi este și acum prieten. Este omul care mă cunoaște cel mai bine. Am o mulțime de amintiri cu el, când ești adolescent, nouă ani înseamnă o veșnicie. Am crescut împreună, aveam 16 ani când ne-am cunoscut.”

Relația celor doi a durat cât cele trei mariaje ale lui Jennifer Lopez, la un loc. Artista a fost căsătorită cu Ojani Noa (1997- 1998), Cris Judd (2001-2002) și cu Marc Anthony (2004- 2011)

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro