La mulți ani, Sylvester Stallone! la 70 de ani a vrut să fie ca la 20: cum l-au mutilat operațiile estetice pe legendarul „Rambo”

Actorul, regizorul și scenaristul american Sylvester Gardenzio Stallone s-a născut la 6 iulie 1946, la New York. A devenit un artist legendar prin roluri principale în filme de acțiune ca Rocky și Rambo. În anii '80 a fost unul din cei mai bine plătiți actori ai tuturor timpurilor. Din dorinţa de a rămâne bărbatul atrăgător care a fost întotdeauna, Sylvester Stallone a apelat în ultimii ani la diverse operaţii estetice, care nu au avut însă efecte tocmai benefice asupra înfăţişării sale

Actorul, regizorul și scenaristul american Sylvester Gardenzio Stallone s-a născut la 6 iulie 1946, la New York. A devenit un artist legendar prin roluri principale în filme de acțiune ca Rocky și Rambo. În anii '80 a fost unul din cei mai bine plătiți actori ai tuturor timpurilor. Din dorinţa de a rămâne bărbatul atrăgător care a fost întotdeauna, Sylvester Stallone a apelat în ultimii ani la diverse operaţii estetice, care nu au avut însă efecte tocmai benefice asupra înfăţişării sale.

Din păcate, Stallone ajunge să semene din ce în ce mai mult cu mama să, distrusă de astfel de intervenţii chirurgicale. Jackie Stallone are o înfăţişare monstroasa, accentuată şi de dependenţă de Botox.

În 2015 a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor în rol secundar în filmul ''Creed''. Este adesea numit în presă "Sly".

A văzut lumina zilei în „Bucătăria iadului”​

Sylvester Stallone, vedeta filmelor de acțiune, veșnicul "demolator" înarmat până în dinți sau doar prin forța mușchilor, s-a născut în cartierul new-yorkez "Hell's Kitchen" (Bucătăria iadului). Tatăl său, Frank, era un imigrant din regiunea Puglia (Italia), frizer de profesie, iar mama, Jacqueline, de origine franceză. Are un frate mai tânăr, Frank jr. (cântăreț și actor) și o soră (după tată), Toni Ann. Părinții săi au avut o căsnicie dificilă, separându-se de mai multe ori și în final divorțând pe când Sylvester avea 11 ani. Aceste evenimente au avut un mare impact în comportamentul lui Sylvester, acesta fiind suspendat și exmatriculat din mai multe școli pentru absențe și bătăi cu alți elevi. În final, a fost trimis la Colegiul American din Geneva (Elveția), un liceu special pentru elevi "cu probleme".

</p>

După ce s-a întors în Statele Unite, Stallone a urmat cursurile de dramă la Universitatea din Miami și a început să scrie primele scenarii. S-a lăsat de facultate ca să devină actor în New York, dar rolurile s-au lăsat așteptate. A obținut câteva roluri în piese de "teatru de avangardă" și a apărut chiar și într-un film semi-erotic.

Deși obține roluri minore în filme ca "Bananas" și "Prizonierul de pe Strada 9", alături de Woody Allen și respectiv Jack Lemmon, în 1971 este respins pentru "Nașul" ("The Godfather"). În 1973, Stallone avusese deja audiții la aproape toate agențiile de actori din New York și sute de teste pentru diferite roluri, fără succese notabile. Între roluri, lucrează tot felul de slujbe prost plătite, precum ajutor de bucătar, vânzător de pește și ușier la un cinematograf. Aici o cunoaște pe Sasha, o casieriță, cu care se căsătorește în 1974. În această perioadă a scris din ce în ce mai mult, așteptând un rol care să-l facă celebru. Prima ocazie a avut-o tot în 1974, când a obținut unul din rolurile principale din filmul "Lorzii din Flatbush". Cu acest film a obținut și prima creditare ca scenarist pentru "dialoguri adiționale".

Cu banii câștigați, Sylvester și Sasha s-au mutat la Hollywood. A urmat din nou o serie de audiții la agenții și studiouri, în urma cărora a obținut câteva roluri episodice în filme și seriale TV. În acest timp a continuat să scrie, suportat financiar de Sasha.

Potrivit Enciclopediei Universale Britannica, a scris scenariul și a interpretat rolul principal în filmul de mare succes ''Rocky'' (1976), câștigându-și rapid faima în rolul unui boxer din Philadelphia care devine campion. A participat la scrierea scenariului și a jucat în alte patru ecranizări care continuau filmul (1979, 1982, 1985, 1990) și într-o serie de filme de acțiune începând cu ''Glasul sângelui'' ("First Blood", 1982), întruchipând personajul Rambo.

Citește și
Bogdan de la Ploiești, cantaret de manele
Ce tarif cere Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Câți bani trebuie să scoți din buzunare
Ce tarif cere Bogdan de la Ploiești pentru a cânta la o nuntă sau la un botez. Câți bani trebuie să scoți din buzunare
colaj de fotografii cua ndreea si radu la mireasa
Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu
Cum s-au pozat Andreea din sezonul 2 și Radu de la Mireasa sezon 3, după ce s-au declarat un cuplu
anamaria prodan si laurentiu reghecampf
Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer
Mesajul fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a anunțat că vrea să divorțeze. Ce spune Mariana Pfeiffer
Mai multe articole

Cel mai popular personaj creat de Sylvester Stallone, Rocky Balboa, a luat viață într-o noapte de la sfârșitul lunii martie 1975, după vizionarea meciului de box dintre legendarul campion Muhammad Ali și un necunoscut, Chuck Wepner, care a reușit să reziste loviturilor lui Ali, pierzând prin decizia arbitrilor, dar reușind să-l trimită la podea pe campion și să câștige admirația publicului. Conform site-uluiwww.imdb.com, inspirat, Stallone s-a încuiat într-o cameră timp de trei zile, în care a scris scenariul filmului. Mai mulți producători s-au arătat interesați de scenariu, dar Stallone a insistat că nu-l vinde decât cu condiția să joace el însuși în rolul titular. Ofertele au crescut substanțial, de la câteva zeci de mii de dolari, la peste o sută de mii, producătorii dorind o vedetă consacrată ca Robert Redford, Burt Reynolds sau Ryan O'Neal în rolul principal. Deși nu mai avea în cont decât aproximativ 100 dolari, Stallone s-a ținut ferm pe poziție. Ofertele au urcat la 200.000 dolari și chiar peste. În cele din urmă, au căzut de acord că Stallone va interpreta rolul, cu condiția ca bugetul filmului să nu depășească un milion de dolari.

S-a căsătorit de trei ori, cu Sasha Czack (1974-1985), Brigitte Nielsen (1985-1987) și Jennifer Flavin (din 1997) și are cinci copii.

Pe lista celor mai populari eroi de film, realizată de Institutul American de Film (AFI) în 2003, Stallone se află pe locul șapte ca Rocky Balboa, în urma lui Gregory Peck (Atticus Finch), Harrison Ford (Indiana Jones), Sean Connery (James Bond), Humphrey Bogart (Rick Blaine), Gary Cooper (Will Kane) și Jodie Foster (Clarice Starling).

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri