Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Maria Ciobanu a plecat la colindat de Halloween! La 81 de ani îndrăgita cântăreață de muzică populară i-a speriat pe locuitorii din California!

Maria Ciobanu a plecat la colindat de Halloween! La 81 de ani îndrăgita cântăreață de muzică populară i-a ,,speriat'' pe locuitorii din California!

La 81 de ani, Maria Ciobanu este mai plină de viață ca niciodată! Îndrăgita cântăreață este stabilită în California de ani buni alături de soțul, copiii și nepoții săi.

Anul acesta, interpreta de muzică populară, sau ,,ciocârlia’’ cum I se mai spune, a încheiat cariera muzicală, din cauza unor probleme medicale care i-ar putea afecta sănătatea. După 6 decenii de carieră muzicală, Maria Ciobanu se retrage alături de familie, urmând de altfel sugestiile doctorilor pentru a-și menține starea de sănătate bună

Anul acesta, Maria Ciobanu a ieșit la colindat de Halloween, mai devreme ce e drept, însoțindu-i pe nepoții săi prin casele oamenilor.

Artista s-a deghizat specific sărbătorii și a mers doar pe la ușile vecinillor. Aerul nonconformist nu a părăsit-o nici la frumoasa vârstă de 81 de ani.

Recomandari